Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a félénkebb, csendesebb lányok is?
én nem vagyok érzelgős típus, de szeretem ha egy lánynak mély gondolatai vannak a világról és szinte bármiről lehet velük beszélni, pl. a migrációról, geológiáról és biológiáról, filmekről stb.
ez az 1.-esnek ment, gondoltam csak leírom :D
kérdezőnek:sosem jó ha kimaradsz a beszélgetésekből, nem kell félni, ha félsz az azt sugallja, hogy nem vagy magabiztos, nem mered elmondani a véleményed a világról, ui.: én félénk vagyok de csak csajozásban, szóval nem merek odamenni beszélgetni egy lányhoz, sőt még annyit se, hogy ráírjak, de minden másban magabiztos vagyok pl. vadidegen emberekhez simán odamegyek egy buliban(egyetemisták voltak én meg másodéves gimis :D, de tök jól elvoltunk)
szóval egyszerűen:ne félj becsatlakozni a beszélgetésbe, annak sosem lesz jó vége ha kimaradsz egy közösségből
16/F
Általában énis csak akkor tudok egy jót beszélgetni és megnyílni, amikor csak kettesbe vagyok valakivel.
A félénk/csendes lányok, aranyosak, egyáltalán nem hátrány. Jobb mintha nagyon is szókimondó lennél.
18/F
Én is pont hogy ilyen kaliberű nőt keresek, akit az istenért nem találok égen földön, csak az a bökkenő, hogy kicsit idősebbet, aki korban inkább hozzám való lenne.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!