Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek a félénkebb, csendesebb lányok is?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok. Ha csak kettesben vagyok valakivel könnyebben megy, hamarabb megnyílok. De ha már többen vannak teljen elveszek, nem tudom mit mondjak, nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe, esetleg ha kérdeznek valamit. 16l

2018. jan. 4. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy bejönnek. A félénkebb lányok nagyon aranyosak, vonzóak és őszintébbek is mint a többi. Ha pedig kettesben könnyen beszélgetsz akkor a fiúval aki tetszik is jól el tudsz majd beszélgetni

18/f

2018. jan. 7. 02:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen csaj kéne:)
2018. jan. 7. 07:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányokat jönnek be a legjobban. Szerintem nagyon nőies tud lenni, és még nagyon aranyos is!
márc. 2. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!