Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyre lehet hozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Volt egy dolog, amit nagyon megbántam. 17 éves vagyok. Egykor, volt egy lány, aki szimpatikus volt, aki tetszett. Én megszólítottam őt, kértem tőle zsepit. Ő rendes volt, és adott, viszont, a nap végén, le akartam mellé ülni, elült. Én azt gondoltam, hogy nem érdeklem, aztán, hagytam, de bennem volt az, hogy nem mondott igen-nem választ. Viszont most, volt egy ötletem, készítettem egy facebook fiókot, ahol lány vagyok. Bejelöltem, ráírtam, kértem tőle segítséget, mert a cicám éppen akkor volt rossz állapotba, ő segített. És most, elmondtam ott neki, hogy eredetileg fiú vagyok. Ő azt írta, hogy nem szereti, ha játszanak és hazudnak vele. Szóval igen, tudom, nagy hiba volt, a lehető legnagyobb hülyeség volt. Ha élőben kérek bocsánatot, megbocsájthat? Ti éltetek már át hasonlót?

2018. jún. 2. 21:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
na akkor már csak egy apróságot jegyezz meg... Töketlenkedéssel semmire nem jutsz, soha semmilyen szituációban. Határozd el hogy ezt vagy azt teszed, és tedd is meg. max pofára esel, és tanulsz belőle.... mindenki így fejlődik. kivéve az aki mindig csak töketlenkedik, mert az mellett elmegy az összes helyzete, és az egész élete is.
2018. jún. 2. 22:11
 22/24 A kérdező kommentje:
Rendben, nem leszek akkor töketlen. A tanácsodat megjegyeztem, köszönöm.
2018. jún. 2. 22:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Figyu, elb*sztad valld be. Legyél férfi ás ismerd el. Legalább magadnak!

Máskor meg ne legyél gyáva kukac és menj oda hozzá. És egyet értek az elöttem szólokkal, inkább keress mást és próbálj felnőni. Eléggé gyerekes lépés volt ez a kamu profil. Én nemhiszem, hogy szoba állnék vele ezek után...

2018. jún. 3. 09:32
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg elrontottam. De, viszont, én már odamentem hozzá, Januárban, csak akkor meg, annyira izgultam, megijedtem, és valamiért utána, már nem mentem oda hozzá. Félénk vagyok, és akkor, azt, hogy oda menjek hozzá, 1 hét alatt sikerült elérnem.
2018. jún. 3. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!