Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyre lehet hozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Volt egy dolog, amit nagyon megbántam. 17 éves vagyok. Egykor, volt egy lány, aki szimpatikus volt, aki tetszett. Én megszólítottam őt, kértem tőle zsepit. Ő rendes volt, és adott, viszont, a nap végén, le akartam mellé ülni, elült. Én azt gondoltam, hogy nem érdeklem, aztán, hagytam, de bennem volt az, hogy nem mondott igen-nem választ. Viszont most, volt egy ötletem, készítettem egy facebook fiókot, ahol lány vagyok. Bejelöltem, ráírtam, kértem tőle segítséget, mert a cicám éppen akkor volt rossz állapotba, ő segített. És most, elmondtam ott neki, hogy eredetileg fiú vagyok. Ő azt írta, hogy nem szereti, ha játszanak és hazudnak vele. Szóval igen, tudom, nagy hiba volt, a lehető legnagyobb hülyeség volt. Ha élőben kérek bocsánatot, megbocsájthat? Ti éltetek már át hasonlót?

2018. jún. 2. 21:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy én voltam az. Mivel, elmondtam neki, hogy ne hazudjak.
2018. jún. 2. 21:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Január 16.-án ült el. Most az év elején, akkor kezdeményeztem először, utána azért hagytam, mert azthittem, nem vagyok neki szimpatikus, viszont, mivel írta, hogy sok rossz történt vele. Ezért így érthető, hogy azért ült el, mert idegenekben nem nagyon bízik meg. Esetleg, nem szereti idegenek társaságát, de ezt nemtudom.
2018. jún. 2. 21:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Segítséget hív, vagy elhajt a francba, amikor odaírtam neki, hogy ő dönt arról, hogy meg e akar ismerni, és még nem válaszolt rá? Én csak szimplán bocsánatot kérek tőle. Választási lehetőséget mindenképp hagytam.
2018. jún. 2. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
anyám borogass... a legrosszabb, hogy még a szánalmas kis bocsánatkéréshez is másoktól vársz igazolást, elismerést, helyeslést, hogy ez az, jó, csináld...
2018. jún. 2. 21:45
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem várok igazolást, azt kérdeztem csak, hogy helyre e lehet hozni, ha igen, akkor hogyan.
2018. jún. 2. 21:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát... Kb mindent elbaltáztál, amit el lehetett. Totál hülyét csináltál magadból.

Hogy helyre lehet -e hozni? Az nem csak rajtad múlik. Éppen ezért szinte esélytelen.

Legközelebb - ahogy már korábban írták, - másnál nem csinálsz ekkora hülyeséget.

2018. jún. 2. 21:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Annyit még leírok, hogy azt is írta, hogy rendesnek tűnök az eddigi beszélgetéseink alapján. Ez nektek mond valamit?
2018. jún. 2. 21:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Rendben, de ha van rá esély, akár 1% esély, én mindent megteszek, hogy megoldjam. Hogy tisztázzam a helyzetet.
2018. jún. 2. 21:55
 19/24 anonim ***** válasza:
nem, nem mond semmit. de ha mindent megteszel akkor mégis mért itt vergődsz??? eléggé az jön le ebből hogy töketlen/szerencsétlen vagy.... vagy hagyd békén, vagy kapd össze magad és ne vergődj.
2018. jún. 2. 22:04
 20/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ. Akkor összekapom magam. Csak kétségbe voltam/vagyok esve, és igen. Szerencsétlen vagyok, nem vitatom mert ez így igaz.
2018. jún. 2. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!