Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kezdeményenek a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményenek a fiúk?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya lány. Mások is mondták már hogy szép vagyok viszont valami még sem fér a fejembe. Volt már több barátom, volt már több fiú, akot visszautasítottam, de egyáltalán nem bunkón. Ezek már pár éve történtek. Azt nem értem, hogy ha van egy fiú, aki néz egy lányt akkor miért nem tesz semmit a fiú. Miért csak a nézésig jut el. Gondolkodtam rajta, hogy csak én vagyok a hülye és beképzelem magamnak hogy néz. Eszembe jutott, hogy lehet a fiúk bátortalanok. Vagy ronda vagyok, esetleg a kisugárzásom rossz. Én nem tudok rájönni, hogy ez most akkor mi. Légyszi adjatok tippeket. :)
2018. máj. 24. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén én sem szeretek csak úgy kezdeményezni. Én előbb baráti viszonyban szoktam lenni.

Azt meg, hogy miképp nézel ki nem tudom.

2018. máj. 24. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
mert a mai világban a lány "csípi fel" a fiút!
2018. máj. 24. 17:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Még ha a mai világban ez megy, hogy a lány csípi fel a fiút, akkor is biztos maradt még pár olyan, aki normalis és oda mer menni egy lányhoz. Vagy ebbe már ne is reménykedjek?
2018. máj. 24. 17:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Mert a nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek.

Nem kell megszólítani a nőt, mert ott a társkereső és ráböknek egyszerre tízre. Nagyobb választék, gyorsabb, könnyebb, stresszmentesebb.

Amíg ez nem volt, csak személyesen lehetett próbálkozni a környékbeli felhozatalból, amihez tökösség kellett és eredeti szöveg. Ma már a ctrl-c ctrl-v elég 2 percben.

2018. máj. 24. 17:15
 5/15 anonim válasza:
Én srác vagyok, és ugyanebben a cipőben járok. Van egy lány, aki nagyon tetszik, megadnék érte mindent, már adódott pár alkalom, hogy megszólítsam, de nem ment. Belémfagy a vér, és ledermedek. Ezért csak rá-ránézek, de gondolom milyen idegesíthető lehetek.
2018. máj. 24. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:

Mivel általános kérdés, a válasz is általános. Több oka van; így hirtelen szerintem három fő okot tudnék mondani, amik az elmúlt ~15-20 évben hatással voltak a leszólításokra:

- Irreális elvárások mindkét fél részéről; egyik a bomba csajt akarta, másik a szőke herceget

- Nyilvánvalóan az elutasítások hatása és az attól való félelem. Ha egyszer-kétszer nem sikerül valaki szimpátiáját megnyerni, azt még elviseli egy férfi, de ha folyamatosan kudarcokba fuldokolnak a próbálkozásai, akkor egyértelmű, hogy nem fog már nyitni a jövőben, sőt, akár a korábbinál is zárkózottabb lesz

- PUA és hasonló tréner gyökérségek, illetve azok hatásai (a leszólítás egyenlő lett a hazugsággal, a betanult hülyeségekkel és a minél gyorsabb ágyba vivés szándékával), ami a nőkben erős bizonytalanságot, távolságtartást keltett a közeledő fél felé

+1 Európában alapból zárkózottabbak az emberek, minél keletebbre haladunk, annál inkább

+ még egy plusz: a fentiek miatt a netes társkeresők népszerűbbek, mert jóval kényelmesebbek, mind az elutasításhoz, mind a "szikra begyújtásához"

2018. máj. 24. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Mert ahányszor kezdeményeztem, megpróbáltam beszédbe elegyedni, meghívni valahova egy kevésbé ribis, rendesnek látszó lányt, mindig csak megalázásban elutasításban és gúnyolódásban volt részem.
2018. máj. 24. 17:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Meert gyávák
2018. máj. 24. 17:39
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
A PUA f...ságokról meg annyit, hogy lassan el is várják, hogy minden körülmények közt az a tökéletes válasszal álljon elő a srác, aki ősszinteség persze semmit sem számít. Mint valami násztánc.
2018. máj. 24. 17:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Mert bibis lesz a lelkük a visszautasítástól.

Ha nem lenne net, egyik se vesztené el a szüzességét.

2018. máj. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!