Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú akar egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú akar egy lányt akkor is próbálkozni fog ha úgy gondolja hogy nincs sok esélye?

Figyelt kérdés

az exemmel szétmentünk mert úgy goondolta nem érdekel engem igazán, mert igaz nem mutattam ki az érzéseim annyira friss volt még és nekem ő volt az első megisbántam ha annyira szeretné velem még próbálkozna nem?

decemberben beszélünk utoljára hogy mi van a másikkal akkor kért képet is tőlem, meg áprilisban írt a képemhez hogy cuki

egy éve szakítottunk, érdekelhetem még vagy mi lehet?

19l

2018. máj. 22. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze,akkor nem
2018. máj. 22. 22:11
 2/8 A kérdező kommentje:
miért?
2018. máj. 22. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne próbáld meg újból, lehet hogy csak azért csinálja hogy ha nem lesz más akkor majd légy kéznél, de ha gondolod írhatsz privátba nekem sincs barátnő szóval hátha lenne valami :-) 20F
2018. máj. 23. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
#3:Ez nem az az oldal pancser
2018. máj. 23. 07:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs nője én sem vagyok boldog és ő sem
2018. máj. 23. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 képzeld létezik barátság is.

Kérdező honnan tudod hogy nem boldog?

Nem is beszéltetek egyméssal.

2018. máj. 23. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha komolyabban érdekelnéd, akkor megpróbálna többször kapcsolatba lépni veled. 4 hónap után azt írja, hogy cuki, szerintem egy kicsit kevés. Konkrét kérdésedre a válasz, szerintem: igen.
2018. máj. 23. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Valaki próbálkozna még, valaki nem. Esélytelen helyzetnél szerintem kevesen küzdenénenk, mert úgy gondolják csak hülyét csinálnának magukból és a másikat sem akarják ezzel terhelni.

Mivel dobtad, ő úgy gondolja már nincs értelme, hisz oka volt annak, hogy szakítottál vele (ahogy te fogalmazol, nem mutattad ki neki az érzéseid és még azt sem, hogy egyáltalán érdekel téged). Honnan tudná, hogy most mit gondolsz, megbántad-e?

Valószínűleg már túllépett, de ha nyitnál felé, lehet ő is nyitna feléd.

2018. máj. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!