Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes próbálkozni tovább...

Érdemes próbálkozni tovább annál a lánynál, aki azt mondta, hogy nem akar köztem és ő közötte semmit, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak ha úgy érzed muszáj, hogy ez a lány a tiéd legyen. ha csak úgy tetszik, vagy azt mondod "szerelmes vagy" akkor nem érdemes energiát beleőlni.
2014. febr. 15. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Ne legyél pincsikutya. Ránts egyet a válladon és lépj tovább. Egy perc energiát se fektess bele.
2014. febr. 15. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Tudod van egy mondás:" A remény hal meg utoljára!"

Szerintem ne add fel egyből. Az a baj a mai fiúkkal, hogy kihalt belőletek a romantika. Ha tényleg igazán szereted azt a lányt akkor harcolj érte!

2014. febr. 15. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
De ez nem tekinthető úgymond "zaklatásnak",hogy egyszer elküld,én meg ott "koslatok" utána?
2014. febr. 15. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt érezni, hogy komolyan gondolja, vagy inkább csak kéreti magát, ha az utóbbi, és neked tetszik ez a kis játékosság, akkor ne add fel, de ha tök normálisan, határozottan azt mondta, hogy "figyelj, nem" akkor kész, hagyni kell...tök pipa lesz ha újra és újra el kell téged küldenie mert nem értesz a szóból, nem beszélve arról, hogy ez rád nézve is megalázó! 26/L
2014. febr. 15. 17:23
 6/11 A kérdező kommentje:
És ha úgy mondta,hogy nem tudom megállapítani,hogy most melyik? Mármint,hogy a szavaiból nem tudom kivenni,hogy kéreti magát,vagy pedig végleg elküld.
2014. febr. 15. 18:00
 7/11 Szergej55 ***** válasza:
Hagyd a pic(hogyrohadnálmegcenzúra)sába.
2014. febr. 15. 18:29
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem tudod megállapítani, hogy melyik, akkor szerintem megéri még próbálkozni! Én is utasítottam már vissza fiút és tovább próbálkozott! Igaz végül nem lett belőle semmi, csak barátok lettünk! De udvarolsz neki, akkor még bármi kialakulhat! Sok sikert kívánok neked! :)
2014. febr. 16. 15:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,nem fogom feladni. :)
2014. febr. 16. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
ritka a kitartó pasi, sok lány csak azért kéreti magát, hogy lássa, tényleg kell e a pasinak. túl sokáig húzni persze bunkóság, de túl hamar sem adhatja magát oda a lány. ha viszont nem mondott konkrétan nemet, akkor zaklassad csak, reméljük lesz eredménye.:)
2014. márc. 4. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!