Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van barátja?
Hát figyelj...
Először is, mit számít az ha egy lánynak van barátja? :D
Ameddig le nem koptat a szokásos “bocsi de van barátom” szöveggel, addig ne érdekeljen. Én sosem kérdezem meg, mert fölösleges.
Másodszor, ha 3 napba telik mire visszaír, az nem egy jó előjel, hiába ö kérdez. Sztem egy szimpla szamár amikor éppen offline van a ló :D bár tévedhetek
Harmadszor, ha hiszed ha nem, a szép lányoknak a legnehezebb pasit találni, mert az összes fiú parázik megkérdezni hogy “szeretnél velem eljönni bla bla bla..”
ezért van, hogy egy számodra dögös csajnak (neked) vesztes és ronda csávója van, mert annak volt töke odaállni és azt mondani hogy csao.
Negyedszer pedig, ha nem érdekel a csaj akkor minek koptattam a ujjbegyeimet eddig? :D
Szerintem van barátja, hagyd a f@s-zba az egészet. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, majd szakíts meg az agyad oxigén ellátását is.
Ez a legtöbb és leghumánusabb amit tehetsz ::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!