Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinek barátja van de szerintem tetszem neki. Tudnátok segíteni hogy mit tegyek?
Kezdj el bókolgatni neki. Először csak a belső értékeit dicsérd, majd a külsejét is. Ha látod, hogy ez jól esik neki, akkor meg simán mondd meg neki, hogy tetszik neked, hívd el randira.
Ami meg az erkölcsi részét illeti:
Az életben természetes a verseny minden téren, a csajokért is. Ha úgy érzed, hogy a csajt annyira megbecsülnéd, mint mostani barátja, vagy még jobban is, akkor simán hódítsd el. Persze csak ha a csaj sokkal többet jelentene neked, mint az hogy a barátságod megmaradjon mostani párjával.
Egészséges srácnak egy pár éves nem legközelebbi barátságnál többet jelent egy neki igazán kellő csaj. Egy gyermekkori régi barátság azért már más.
Úgy lehet ezt korrekten kivitelezni, hogy közben mostani párja ellen nem intrikálsz (nem mesélsz róla olyan sztorikat, ahol égően viselkedett, vagy csajáról lekicsinylően nyilatkozott, megjelenését, személyiségét sem cikized).
Ha a csajjal már alakul valami, akkor tökösen odaállsz párja/barátod elé és mondod neki, hogy bocs de tetszik neked a barátnőd, el fogod hódítani, tökre megérted, ha emiatt barátságotok megszakad. Persze bent van a pakliban hogy ilyenkor azt mondja, oké akkor legyen bunyó (stílusosan ringben bokszkesztyűvel, de fiataloknál a kevésbé elegáns kivitelezés is elfogadható). Ha netán ilyenkor csúnya dolgokat mondana a csajról (pl. oké te csak sétálj és lelkizz vele, én meg este dugom), azt sem lenne elegáns visszamondani a csajnak.
Pár találka után meg a csajnak is meg kell mondani, hogy oké, de akkor most már döntsön ő is, hogy ki kell neki.
Ha nem tud dönteni, akkor te ne keresd többet. Hülyét tényleg nincs értelme csinálnod magadból azzal hogy te csak a lelki szükségleteit elégíted ki, miközben a testét más ápolgatja. Ez esetben buktad a csajt is meg a barátod is.
De simán lehet, hogy a csajnak te kellesz, akkor pedig a mérleg a bukott barátsággal együtt is bőven pozitív.
Köszönöm a válaszokat! Sajnos még mindig nemtudom mit csináljak😕
Még annyit hogy egyre jobban látom a jeleit, viszont azt elfelejtettem, hogy a srác 15 éve barátom de a lány mindig azt mondja neki ha velem találkozik, hogy én előbb voltam neki mint ő. Plusz állandóan mondja neki nekem, hogy aznap mi rosszat csinált a srác. A legutóbbi mondat amin fent akadtam az volt, hogy ha szakitanak akkor biztos nálam fog alduni hogy ne érezzük magunkat egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!