Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tmdtszik egy lány az osztálybol, szerintem én is tetszem neki de nem merem el hívni sehova mert ő az apuci kicsi lánya és nem engedik sehova, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Álljak szembe az apjával?2017. máj. 29. 10:38
2/24 A kérdező kommentje:
13
2017. máj. 29. 10:40
4/24 anonim válasza:
Jajj, még nagyon fiatal. Szerintem elég ha a suliban beszélgetsz vele, ha az apja elé állsz, akkor sem engedné el veled, elhajtana a búsba, nagyon fiatal még a lány a randizáshoz.
5/24 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy 13 évesen nem engedi az apja, én sem fogom a gyerekemet.
6/24 A kérdező kommentje:
Úgy le smárolnám de félek a következményektől
2017. máj. 29. 10:47
7/24 A kérdező kommentje:
De csak moziba vagy fagyizni vinném el
2017. máj. 29. 10:53
9/24 A kérdező kommentje:
De nagyon tetszik és nem tudom el felejteni
2017. máj. 29. 10:57
10/24 anonim válasza:
Hát figyi, hát akkor menjen veletek még valaki, a csajnak az anyja/apja/idősebb testvére, és akkor mehetnétek cukrászdába, moziba nyugodtan szerintem. Én szerintem tök cuki lenne, és ha az én lányomat hívnák randira, amíg ilyen kicsi, én veletek tartanék. Tényleg menjen veletek akkor apukája is, és akkor mondjuk pl strandra is mehetnétek, és akkor 3-4 méter távolságból mondjuk pl figyelhetne titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!