Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez apakomplexus? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez apakomplexus? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukam folyamatosan bantalmazott. Regebben fizikailag is, aztan mar csak lelkileg. Nemreg teljesen kizartam az eletembol, semmit nem beszelunk, attol fuggetlenul, hogy egyutt lakunk. Mindig is meg akartam neki felelni.

Van egy kb 4 evvel idosebb baratom. Allandoan elvarom tole, hogy ugy banjon velem, mintha az apam lenne. Nagyon sokat jelent nekem, nem tudok tole elszakadni. Ha ugy erzem haragszik ram, annyira tudom utalom magam, hogy megint elrontottam valamit. Barmit bevallalnek erte. Ezaltal felek, hogy kihasznal, de ugy erzem teljesen megerne..

Ez ugye nem apakomplexus? Vagy van koze hozza?

Koszi elore is!

14/L

2018. máj. 13. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Apakomplexus az szerintem mikor apad korabeli pasasokba szeretsz bele. Ez szeretethiány,amit a férfiakra vetítesz ki,amiatt mert neki nem tudtál megfelelni. De okosan észrevetted mielőtt vmi vénember kihasználni. Próbáld meg magadban azokat az érzéseket tisztázni,amik problémasak apuddal- ha vele nem is megy. Pl apám így lát- de én ilyen vagyok,többre vagyok képes.- Apám nem foglalkozik velem- de erről nem én tehetek,sajnos ő ilyen ember. Ha kell írj naplót erről- tapasztalat. 14-22 éves koromig mindig rossz emberekbe szerettem bele,akik meg sem érdemeltek volna- mert meg akartam felelni. Sok sikert. (N/26)
2018. máj. 13. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Bocsi a hibákért. 😄( teló)
2018. máj. 13. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom❤️
2018. máj. 13. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Szívesen. 😊
2018. máj. 13. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Mint mindennek, gondolom az apakomplexusnak is vannak különböző szintjei. Én egyáltalán nem értek ehhez, még mielőtt ezt gondolnád, de te magad írtad, hogy elvárod tőle, hogy apaként viselkedjen, tehát bizonyos szinten az apát keresed benne. Szvsz ez nevezhető enyhe apakomplexusnak, de egyáltalán nem vészes, egyébként is fiatal vagy még, nem csoda, hogy kell valaki, akire felnézhetsz, vigyáz rád, stb-stb..
2018. máj. 13. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Pontosan az az apakomlexus amit leírtál,nem az hogy öregemberekbe szeretsz bele.
2018. máj. 13. 22:04
 7/9 anonim válasza:
38%
15 évesen szerettem bele 43 évesbe férfibe. Az az igazán apakomplexus. Nem ez, hogy egy nálad 4 évvel idősebb, még mai kisfiúcskába. Köztünk mindössze 28 év volt. Hm, nem is olyan sok.
2018. máj. 13. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az apakomplexus nem minden esetben azt jelenti, hogy egy lányt az idősebb másikra bukik. Ez annál sokkal bonyolultabb. Kérdező te a lány rossz apaképpel kategóriába tartozol, ami azt jelenti, hogy sokszor érzed magad magányosnak, kiközösítettnek, próbálsz mindenkinek megfelelni, de főleg a pasiknak, kortól függetlenül. Szerintem próbálj beszélni egy szakemberrel, mert az egész dolgot nehezíti, hogy együtt éltek apáddal. A srác egyébként tudja a történetedet?
2018. máj. 14. 10:19
 9/9 A kérdező kommentje:
O nem tudja,hogy igy erzem magam. Csak reszben, hogy miert olyan a kapcsolatom apukammal, mint amilyen.
2018. máj. 14. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!