Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iskolai kiközösítés, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iskolai kiközösítés, hogyan tunjek boldognak?

Figyelt kérdés
Van 3 lány akivel nem vagyunk jóba és az összes fiúk magukhoz csábítottak, van egy srác akivel már régebben jártunm és most inkabb barátság extrákkal kapcsolat volt es meg en vele törődtem addig azok a lányok a fel lanycsapatot ellenem hangoltak es ez nem is zavar, csak a srac is visszament ahoz a harom lányhoz. Nemrég ramirt egy masik fiu akinek valószínű régebben bejöttem hogy en azt kapok amig adtam mivel csak azzal az egy sráccal foglalkoztam mással nem es hogy az a srac nem is akart velem jarni de feltekenyseget meg h szeretlek ilyenekt meg tudott volna játszani?. en beletorodtem de most kicsit szar hogy szinte mindenki utal, es valószínű kiderült hogy barátság extrákkal mert szinte a fel suli utal es es nem tudom mit modnhatnak a hátam mögött..Hogyan tudnék boldognak tűnni? Egy legjobb barátnőm van az osztályba meg egy par lany
2018. máj. 12. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Hallod.Ezek a mondatok.Ki az aki ezt érti?
2018. máj. 12. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Téged még a nyelvtanóra is kiközösített
2018. máj. 14. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Így jár, aki belemegy az ilyesmibe, látod? Egy tapasztalattal gazdagabb lettél - mások meg legalább tanulhatnak az esetedből.

A következő gáz helyzet, amibe beleviheted magad az, ha elkezdesz boldognak tűnni, miközben kiközösítettnek érzed magad...

Légy önmagad! Miért kéne annak is boldognak tűnnie, aki nem az? Majd ha az leszel tényleg, akkor olyannak is fogsz tűnni. De azt ki kell tudni várni.

2018. máj. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!