Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy fiú nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú nagyon sokáig szemez velem és végig mosolyog?

Figyelt kérdés

Sokszor van hogy beszélgetünk, aztán abbamarad és olyankor csak néz a szemembe és mosolyog. Van hogy akár fél percig is csak így nézünk egymásra és ez valahogy olyan intenzív...nem tudom elmagyarázni ezt az érzést de valami olyasmi mintha a lelkembe látna, meg sok érzelem van ebben a tekintetben....hát nem tudom mennyire értitek :D Nekem meg közben nagyon dobog a szívem és nagyon jól esik ez az egész. Ez micsoda szerintetek? Jelenthet valamit?

17/L

2018. máj. 7. 07:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad, a srác valószínűleg már megdugna.

Neked meg valahogy most ütött ki a " tiniszerelem"

Bár 17 évesen már elég durva, mert nagyon komoly kockázatai vannak, hisz 17 évesen akár már hagyod is magad megdugni :D

Hát ha nem hív el valahova, elég lepény srác :)

Ha nem , nem , nem, nem hív, és most nem a hív pozitív tesztjère gondolok.

Neked kell valahogyan kicsalni, egy közös sétát, vagy bármit :)

2018. máj. 7. 08:15
 2/2 MessorKing18 ***** válasza:

tezszel neki

te is szereted csak még nem jöttél rá tudatos szinten.

2018. máj. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!