Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy fiú sokszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy fiú sokszor a szemembe néz több mp-ig (5 vagy tobb), közben nem mosolyog?

Figyelt kérdés

Barátaim szerint tetszem neki, csak azert nem mosolyog, mert akkor latszana a folyszabalyzoja, ami lehet, hogy neki ciki. En nem igazan hiszek ebben, szerintem csak azert mondjak ezt, mert baratok vagyunk...

Szerintetek mit jelenthet ez? Tenyleg tetszem neki?

2018. máj. 6. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
az is lehet hogy megakar ölni
2018. máj. 6. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Na Szia, én ez a típus vagyok egyébként, ha tetszik valaki, vagy ha nem tetszik akkor is. Nem mondanám jelzésnek, csak még nemvolt olyannal dolgom aki úgy tetszik, hogy mosolyognék, viszont sokan tetszettek úgy, hogy nem mosolygok, csak nézem hosszan, bele a szemébe.

Legtöbb karizmatikus tulajdonság, kicsi a világ, több milliárdan vagyunk, ki hogy mit tesz, nem lehet egy kalap alá vonni senkit.

21 f

2018. máj. 6. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha en ilyet csinalok akkor felek hogy nem mosolyogna vissza. De igazabol meg sose mosolyogtam senkire:D 16/f
2018. máj. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!