Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt szerintetek bevállalná...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt szerintetek bevállalná egy prosti?

Figyelt kérdés
Már zavar, hogy a szüleim azzal zaklatnak, hogy van-e már barátnőm, stb. Volt, amikor már azt is megkérdezték, hogy meleg vagyok-e. Ezt már nagyon unom. Ezért az jutott eszembe, hogy fizetnék egy prostinak azért, hogy valamelyik nap be tudjam mutatni a szüleimnek mint a barátnőmet, hogy végre ne zaklassanak.
2018. ápr. 29. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
:D Ez ne tedd, mert utána állandóan kérdezik, hol van s mi van vele.
2018. ápr. 29. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
erre mondják, hogy curvára örülnének neki
2018. ápr. 29. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 29. 18:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak? Már tényleg nagyon unom a kérdéseiket.
2018. ápr. 29. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy a prostik ennél jóval durvább dolgokat is bevállalnak, ha megfizeted őket, gondolom, lenne, aki benne lenne.

Mindazonáltal nem tűnik jó ötletnek. Legyél tökös és vállald be, hogy nincs barátnőd és semmi közük a szerelmi életedhez.

2018. ápr. 29. 19:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor is kérdezgetni fogják, max. kapok 1-2 hét "pihenőt" :(
2018. ápr. 29. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 25körül vagy, nyilván akkor se muszáj h legyen valakid, de a szulok akkor mar várják azért, főleg ha már babázhatnékjuk van. De csak mondd nekik h majd lesz... Én 17vagyok, nem volt még senkim, oszt nem vagyok buz¡ :D
2018. ápr. 29. 23:36
 8/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2018. ápr. 30. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Nemhogy talalkoznak vele munka közben es felismerik :-P , amugy simán megtenné,számára is kellemesebb mint pld egy autoban pumpálják telibe, csak beszeld meg vele előre az összeget mert ha a munkadijat keri akkor nem biztos, hogy kitudod pengetni a penzt
2018. máj. 6. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez k***ajó... 🤣😂🤣 Hát, szerintem elvállalná de elég fura ötlet.
2018. máj. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!