Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mitől lesz vki prosti?

Mitől lesz vki prosti?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 7. 00:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Pénzt kér szexért
2018. ápr. 7. 00:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyagi szükségletei kielégítése végett férfiakat elégít ki.
2018. ápr. 7. 00:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki a pénz és ezért hajlnado a szexre, kb ennyi.
2018. ápr. 7. 00:49
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Szereti a brokit és a pénzt is.
2018. ápr. 7. 01:09
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Azt hittem a kérdés arra irányul hogy milyen körülmények miatt kényszerül rá vki. Az pedig a szegénység és tanulatlanság általában és a szar családi háttér
2018. ápr. 7. 09:06
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

manapság ez már sokkal kevésbé "szégyen", ha persze nem az útszéli k_rvákra gondolunk. nyugodtan idesorolhatóak az aranyásók, hisz tulajdonképpen azok is a pénz miatt kötnek kompromisszumokat, és vállalnak be szinte mindent. mégis azt érzi az ember, hogy lassan többen vannak azok, akik irígykedve mondják azt, hogy de jól megy neki, mint azok, akik megvetően k_rvázzák le az ilyeneket.

egy csomó tizenéves lánynak ez a mintapélda, hogy ők is majd így érvényesüljenek. :D

nyilván az útszéliekre továbbra is igaz az, ami régen. olyan körülmények közül jön, ahol nem volt jövőképe, megszokta, hogy ebből lesz pénze és ennyi, csinálja.

2018. ápr. 7. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

6-os válaszolónak:

"nyugodtan idesorolhatóak az aranyásók, hisz tulajdonképpen azok is a pénz miatt kötnek kompromisszumokat" mindenki a pénz vállal kompromisszumokat a pénz miatt! Ha lenne egy 50-60 milliós örökségem hát dehogy dolgoznék napi 12 órát! Igen én is k_rva vagyok eladom magam pénzért.

2018. ápr. 9. 16:17
 8/13 anonim válasza:
48%
Szerintem az is prosti aki egyetemet végez a nemi szerve használatával befolyásos emberek által.
2018. ápr. 12. 09:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Különböző előnyöket vagy javakat fogad el szexuális szolgáltatásokért cserébe.
2018. ápr. 13. 14:20
 10/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdésben a "mitől" felvetés a lényeg. A válasz lehet egyszerű is. Attól, hogy valakire ráfogja valaki vagy valakik. A prosti szó a magyarban elsődlegesen viselkedési formát jelent. Ha egy hatósági személy dönt úgy, hogy valaki így viselkedik (és az öltözete is kiemelten kívánja a szexuális vágyak fokozni) az utcán, akkor vele szemben a maga módján és a törvények szerint eljár. A többit már írták előttem...
2018. ápr. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!