Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, ha a lány nem érzi "azt"? Mit jelent az "azt? " (17/f)

Figyelt kérdés

Másfél hónapja ismertem meg és 2 hetet jártunk.

A sztori annyi, hogy hétfőn voltam vele randin és engedte, hogy fogjam a kezét és hogy arcon pusziljam. Csók nem volt. Mikor hazakísértem, akkor rossz kedve lett. Azt mondta, hogy nem csináltam semmit, mikor kérdeztem mi a baja, annyit mondott, hogy negatív időszaka van. Kedden is voltam vele, de akkor már nem mindig engedte, hogy fogjam a kezét (esernyőt kell fogni, de közben másik keze szabad volt és hegyi túrán voltunk), de hazakíséretnél rögtön ment nyitni az ajtót, és úgy szóltam, hogy én most elköszönök, mert nemsokára indult edzésre. Ritkán mondtam neki, hogy szép vagy, stb..., majd szerdán olyanokat írt, hogy kibírom a hetet nélküle is, de hétfőn is tovább voltam náluk, mint 22:00. Ma beszéltem vele, hogy mi a helyzet és azt mondta, hogy már volt kapcsolata előttem és nem érzi "azt", és egy nagyon jó barátnak lát csak.

Mit tudok tenni, hogy újra elérjem a párkapcsolat szintet? Azt tudni kell rólam, hogy egy elzárt gyerek voltam, még Budapestre nem kerültem és a jeleket nem tudom olvasni még.

2018. ápr. 27. 18:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Lehet rossz témába írtam és azt elfelejtetem írni, hogy mindig marasztalt, hogy legyek vele és szülei sem értették hétfőn, hogy mi a baja.
2018. ápr. 27. 18:36
 2/8 anonim válasza:
Hegyi túrán esernyő? WTF?
2018. ápr. 27. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Érdemes holnap beszélnem vele, hogy mit szeretne és, hogy kaphatnék-e még egy esélyt, vagy várjak előbb egy hetet?
2018. ápr. 27. 18:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam

...mit szeretne és hogy meg lehet-e menteni a dolgot?

2018. ápr. 27. 18:44
 5/8 A kérdező kommentje:
és azt mondta, hogy szerette volna, ha működik, de nem megy/nem működik
2018. ápr. 27. 18:48
 6/8 anonim válasza:
Nem nézel ki elég jól számára.
2018. ápr. 27. 18:58
 7/8 A kérdező kommentje:
első barátnő az életemben, ez lehet fontos információ
2018. ápr. 27. 19:24
 8/8 Fruzs33 ***** válasza:
Az "azt" alatt valószínűleg a kémiát érti.Hogy nem vonzódik hozzád komolyabban.
2018. ápr. 28. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!