Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Egy jó barátomról lenne szó. Van egy barátnője, több mint egy éve, akivel nagyon jó és boldog kapcsolata van. És most össze akar jönni egy új csajjal, akiről tudom hogy csak ki akarná használni. Ez a lány miatt majdnem nem lett semmi a kapcsolatomból(azóta erősebb a kapcsolatom, de ez nem idetartozik. Ezt csak személyesen tudnám vele megbeszélni, de tudom hogy csak azzal a lánnyal van lent ha lent van. Tudom hogy az lenne a vége hogy örökre elveszítené a barátnőjét, az a lány meg kihasználná, aztán dobná. És mivel kb 8 éve ismerem, jó barátom, és ő is sokszor segített, ezért érdekelne egy megoldás. Mit, hogy tudnék segíteni, csinálni valamit?2012. aug. 17. 11:31
1/11 anonim válasza:
Kezdetnek beszélj vele, mondd el ezt neki, amit nekünk ide leírtál! :)
2/11 anonim válasza:
Hivd at magadhoz a baratodat, hogy biciklit kell javitani, vagy valamit osszeszerelni, esetleg, hogy lenyomjatok egy kis fifa-t. Akkor nem lesz vele a baratnoje es nyugodtan megbeszelitek az egeszt.
3/11 A kérdező kommentje:
1. Már mondtam neki hogy erre számíthat, pont tegnap, és mondta hogy soha nem dobná érte a barátnőjét. Viszont ma reggel meg írta hogy össze fog jönni vele..
2012. aug. 17. 11:35
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: :/ értem... hát lehet, hogy nem ártana beszélni még egy kicsit a fejének.. hogy mit veszíthet ésatöbbi.. Nem baj ha egy kicsit unalmas leszel neki meg rágod a fülét, én is azt csináltam az egyik jó barátnőmmel és végül csak leszokott a cigiről. :) oké,ez más, de beszélj vele,komolyan.. Aztán ha nem, hát nem. Elvégre az ő döntése, csak tényleg kár lenne, ha úgy vannak/lennének majd a dolgok ahogy mondod.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok megint: és csak mégvalami: ha tegnap azt mondta, hogy nem hagyná el a barátnőjét (ergó szereti), ma meg azt, hogy összejön a másikkal, akkor valószínűleg még ő sem tudja pontosan mit is akar/mit tegyen. Szóval segíts neki átgondolni! ;)
6/11 A kérdező kommentje:
igen, csak mostis azzal a csajjal van, egy órakor találkozok barátommal. Csak félek hogy addig meg rábeszéli hogy jöjjenek össze..
2012. aug. 17. 11:47
7/11 anonim válasza:
Aham, hát ez peches.. Na most vagy szorítunk, hogy nem jönnek össze. Vagy ha nagyon meg akarod akadályozni, akkor oda mész, beülsz "közéjük" és majd eltelik az idő. :D
8/11 anonim válasza:
ha tényleg olyan"jó és boldog" kapcsolta van azzal lánnyal,akkor miért akar összejönni ezzel az új csajjal?????
ha szeretné a barátnőjét,akkor nem akarna mást...
szerintem hagyd békén hiába érvels,hogy pedig nagyot fogsz veszíteni,úgyis rá fog jönni,ha úgy alakul vagy épp még "boldogabb" lesz ezzel a újjal....legalább megkíméli a jelenlegi barátnőjét magától,mert ebből csak az sugárik ,hogy nem szereti...és a lány mindenképp rosszul jár ez a szomorú,mert lehet ő meg odavan a barátodért...sajnálom
10/11 A kérdező kommentje:
Sikerült lebeszélni róla. Elmondtam hogy minket a barátnőmmel is szétakart választani. Inkább nem írom le mi most a véleményünk arról a lányról, mivel kb letiltanák a fiókomat
2012. aug. 18. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!