Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó ez a “4 napig nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez a “4 napig nem írok a lányra” elv? Mit érnek el ezzel a fiúk?

Figyelt kérdés

Marmint haverjaim beszeltek, hogy miutan rairnak egy lanyra es beszelnek, utana 2-4 napig nem keresik, es majd megijt irnak.

Ez mire jo?:Dddd

2018. ápr. 25. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Barmok egyszerűen
2018. ápr. 25. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Kíváncsiak, hogy a lány érdeklődik-e utánuk. Ha észreveszem, hogy nem igazán bőbeszédű, esetleg a terhére vagyok, akkor én is hanyagolom 1-2 napig, ha nem ír utána nem írok rá. Jól csinálják, csak utána nem kéne ráírniuk.
2018. ápr. 25. 15:23
 3/8 A kérdező kommentje:
De akkor is csinaljak, ha jot elbeszelgettek egy lannyal, mindenkinel, ezert tartom furanak🤔
2018. ápr. 25. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam a lányok csinálják ezt tök fa szán elbeszélgetünk megnézi mit írtam aztán pár nap múlva megint ír
2018. ápr. 25. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Pullaway...

Akit mindig megkaphatsz mindennap beszelsz vele mindig elérhető...az nem jo...aki mindig elérhető annak nincs élete mer semmit se csinál/semmi nem érdekli és élettelen mer nem tölti az idejét semmivel csak semmittevéssel..

Akit mindig megkaphatsz az meg nem jo...max friendzone...

Nem talalkozol+beszélsz vele mindennap

Nem mindig te írsz először

Nem dicséred meg mindenért amit csinál,csak ha úgy is gondolod,és vmi olyan dolgot amibe energiát+észt is bele kell tenni...

N

2018. ápr. 25. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell a végére az az N.

Amugy ponthogy F..

Es kihagytam hogy az ilyen elettelen/ akarmikor kapható needy pasikat a lányok hamar otthagyjak...illetve a srac ezzel megoli az erdeklodeset a csajnam

2018. ápr. 25. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Csajnak*
2018. ápr. 25. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Van pár buta p..... És ha egy erdeklodne irantam biztos azt csinalnam hogy mindig irnek neki es olyan hosszu uzeneteket kuldenek hogy kelj fel minel hamarabb hogy tudjunk beszélni meg ilyenek...minden percben írnék...ugy otthagy mint a...
2018. ápr. 25. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!