Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen gyakran írtok rá a lányra, aki tetszik? Van olyan, hogy egy napig nem csak utána vagy késöbb mert elvagytok/nem akartok nyomulni/elégnek érzitek?
Szia
Nekem szemely szerint ha randizok valakivel es csak 2 nap mulva keres ugy jon le hogy nem nagyon erdeklem. Szerintem ezt az osszes lany neveben mondhatom hogy mi szeretjuk ha foglalkoztok velunk es ugymond "futtok utanunk" mert senki se szereti azt erezni hogy leszarjak. Nyilvan ne nyomulj ra szoval ha nem ir vissza 2 percen belul ne kezdd el zaklatni es bombazni tovabbi uzenetekkel de azert egy "szia mizu"ba te se halsz bele. Es meg ami nagyon jol tud esni egy lanynak az a "joejt" es "joreggelt" ezekre figyeljetek oda
15/L
Ez attól függ. Igen van, hogy nem írok egyből, mert nem akarok ragacsnak tűnni. De ha már volt első randi és érdekel a lány maximum 4 naponta ráírok.
De ha tegyük fel csak szimpatikusok vagytok és mondjuk van a srácnak vagy 5 ilyen lány, akkor nem feltétlen fog írni. Még ha nem is vagy lehúzva a feleség listájáról akkor sem.
Emlékszem a barátnőm is pár hét vagy hónap elteltével miután összejöttünk kérdezte, hogy miért várattam meg mindig amikor elkezdtünk csetleni. Én megmondtam neki őszintén hogy beszéltem én egy jó pár másik lánnyal is akkor. Persze ez nem esett jól neki, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!