Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire tud csak hangüzenettel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire tud csak hangüzenettel valaszolni?

Figyelt kérdés
Ra akarok venni egy lanyt hogy kuldjon hang uzenetet de nagyon nem szeretne. Hogy tudnam megoldani hogy csak azzal tudjon valaszolni?
2018. ápr. 19. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
küldj neki te is, hátha úgy megjön a kedve.
2018. ápr. 19. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Minek hanguzenetet kuldeni? Letezik a hivas funkcio, esetleg tudod, SZEMELYES TALALKOZAS.

En se szoktam senkinek kuldeni, max ha egy nagyon jo baratrol van szo es neki meselek el valami olyan sztorit, amit hosszu ido leirni

2018. ápr. 19. 17:11
 3/4 anonim válasza:
Tudakold meg miért nem akar és pont az ellenkezőjével vedd rá szval amit elmond annak az ellenkezőjét használd aduásznak
2018. ápr. 19. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem akar? Majd küldök én :D

Én ebbe pro vok!

2018. ápr. 19. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!