Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar a fiú?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki mostanában többször talizni hívott. Sétálni mentünk, séta közben váratlanul adott egy puszit az arcomra, és mondta,h adjam vissza neki. Utána megölelt, de kb. 10 mp-ig ölelt, és mondta, h olyan jó engem ölelni. Meg többször írja nekem, h baba és magától, h szeretlek. Pl. múltkori talin, adtam neki puszit és kérdezte, h nem kap még vmit? Meg akkor többször célzott a csókra, de még nem csókolt meg. Ebben az a durva, h barátnője van. Szerintetek akár vmit vagy szeret?
2018. ápr. 15. 06:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Teged
2018. ápr. 15. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
De barátnője van.
2018. ápr. 15. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője, akkor minek hív el kettesben sétálgatni? Ha pl. legjobb barátok lennétek, akkor még megérteném, de a szövegben nem említed, hogy azok lennétek. Szerintem mondd meg neki, hogy amíg barátnője van, nem akarjon tőled semmit, de azért gondolj bele abba is, hogyha például összejöttök, akkor ugyanúgy elmehet majd sétálgatni másokkal, csak akkor Te leszel a barátnő szerepében.
2018. ápr. 15. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk legjobb barátok, 6 hónapja ismerjük egymást.
2018. ápr. 15. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, akkor szerintem a mostani barátnőjét kihasználja és téged is ki akar. Nem igazán erőltetném a helyedben a dolgot.

17/F

2018. ápr. 15. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!