Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen a tökéletes lány?
Ez egy régebbi válaszom ilyen kérdéshez, szóval bemásolom:
Már nincsenek átlagos tulajdonságokat tekintve igényeim, pont ezért tartom magasan a lécet, nekem szükséges, hogy valamilyen elvontnak/nem normálisnak/furcsának titulált tulajdonsága legyen, ami megakadályozza, hogy megunjam (mint a legtöbb embert), oh és legyen arrogáns, de engem magával egyenrangúnak lásson persze. Valamint ami nagyon fontos, hogy úgy szeressen, mintha ténylegesen az élete lennék, persze ezt vissza is kapná tőlem, ha valóban ő lenne a tökéletes. Az, hogy nyugodt, hirtelen haragú, kedves vagy épp bunkó, hisztis vagy laza már mind mellékes tulajdonságok, tekintve hogy az összeset tudom kezelni.
A külsőt tekintve annyi, hogy legyen vékony, vagyis inkább sportos, ne féljen a mozgástól, hanem szeressen sportolni vagy túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!