Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívni valakit egy sétára? OwO

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívni valakit egy sétára? OwO

Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés lesz egyébként, de kíváncsi vagyok néhány véleményre. Szóval konditermi pénztáros lányok közül az egyik kifejezetten szépen szokott nekem mosolyogni (vagy mindenkinek mosolyog hiszen pénztáros :o) és gondoltam amikor ő van megkérdezném a nevét, meg hogy meddig dolgozik és hogy van e kedve egy sétához miután végzett. Szerintetek ez működőképes lehet? Nem lesz rossz ha azt mondja nem és találkozunk a teremben? :D

#séta #kondi #lány xd
2018. ápr. 5. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól kezeled a dolgot , nem lessz rossz :)

Ha nem et mond, utána is légy büszke magadra. Húzd ki magad,vágj jó képet , és ennyi :)

Az ha a csajnak rossz, hát istenem :) ezt eméssze meg ő :D

2018. ápr. 5. 09:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Maximum nemet mond, de akkor is érdemes megpróbálni! Aki mer, az nyer, tartja a közmondás is.

Egyébként MINDEN nőnek jólesik, ha észreveszi valaki! Legfeljebb hivatkozik a párkapcsolatára, de haragudni nem fog.

2018. ápr. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!