Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mikor/hogy érdemes elhívni egy lányt valahova?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 20:44
1/7 anonim válasza:
Ezt neked kell érezni hogy mikor és hová hívod el.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, akiket en tinderen talaltam, egyikse akart menni sehova csak az agyba.. Igy en azt mondom, hogy oda, de csodalkoznak mikor hajnalban mikor vege a dolognak akkor csinalsz egy szendvicset es adsz a kezebe egy uveg vizet, azzal a kerdessel, hogy hazatalal-e.. Nem szoktak segitseget kerni, mennek maguktol.
4/7 anonim válasza:
Rex H: más itt azt írta 4 napon belül elhívsz valakit lepattintanak...
5/7 anonim válasza:
Ugyan mar! Hagyjuk a pudert, a tindernek az a lenyege, hogy randizz, es az is a celod. Akkor pedig nem kell huznod az idot, eleg egy-ket nap amig meggyozod, milyen erdekes es vicces vagy, es amikor a beszelgetes a tetopontjara er, akkor elhivod. Ennyi az egesz, nem kell tulbonyolitani.
6/7 anonim válasza:
#előző: akkor gondolom nem az a tetőpont hogy azt mondja tanul érettségire és nem ér rá xdd
20/f, ezért nem tudok harmadéves egyetemistaként mit kezdeni a hamvas tinikkel... teljesen máshogy működnek mint pár évvel később :P
fura mert nagyon sok közös témánk volt, de azt éreztem folyton csak egyszavas válaszokat kapok (sry off..)
7/7 anonim válasza:
Akkor keress valaki mast, akar veled egykorut. Ajanlom itt mindenkinek, aki ert angolul, Based Zeus videoit Youtube-on (randizashoz ad tippeket). Tobb videoja is van a tinderrol es higgyetek el nekem, nagyon ert hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!