Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan titkoljam el előle,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan titkoljam el előle, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Szóval..van egy fiú osztálytársam,aki kb. 1,5 éve tetszik nekem. Ahányszor hozzám szól,vagy a közelemben van;elvörösödök és össze-vissza beszélek.Amikor beszélgetünk sose merek 2 mp-nél tovább a szemébe nézni. Attól tartok,hogy ezeket mások is észre fogják venni (köztük ő is).

16L

2018. ápr. 4. 20:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet titkolni..

Vagy tetszik neked és ennek megfelelően viselkedsz vele vagy ellenkezőleg.

Az egyetlen tippem, hogy ne kerülj közel hozzá. Bár szerintem nem ezt szeretnéd olvasni. (Ha kell szerezd meg.)

2018. ápr. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!