Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Tetszik egy 14 eves lany.
Figyelt kérdés
24 eves vagyok.
Multheten hazibuliba voltunk haveromeknal es hat..megtetszett a huga.
Vegig ott volt velunk a baratnoivel,beszelgettunk.Aztan mikor felmentek filmezni en is mentem veluk.Volt bennem mar egy kis pia,ra is mozdultam de o nem hagyta.Mas nap nagyon szegyelltem magam,megbeszeltuk es megbocsajtott.De..14 eves!!Nekem hihetetlenul tetszik..a szemelyisege a kulseje..minden.
Mintha a tokeletes idealom lenne.
Mit csinaljak?
2018. ápr. 1. 23:43
1/3 anonim válasza:
Jogilag mehet, de ha egy 14 éves lányban találtad meg a nagy Őt, az egy picit gáz.
2/3 anonim válasza:
Há, adom az elsőt. Többet nem tudok hozzá tenni, de szerintem ez nem a nagy "Ő" ez szimplán egy [...], hát mindenki tudja aki elég idős.
3/3 anonim válasza:
Manapság a 14 éves lányok kinéznek akár 20-nak is, úgyhogy szerintem érthető ha testileg bejön, de azt ne felejtsd el, hogy Ő mégcsak egy gyerek!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!