Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha sokáig néztek egy fiút az mit jelent?
Tehát: Jön veletek szembe egy fiú (ha ismeritek, ha nem) és ti folyamatosan nézitek hangsúlyozom, folyamatosan. Na és ha a fiú észreveszi hogy a lány nézi őt, és a lány még mindig nem veszi róla a szemét. Ez mit jelent? Valamint ha elmegy melletetek ez a fiú, és még akkor is ránéztek, na és ha ez a fiú kb 20 cm távolságba ránéz és ti elkapjátok a tekinteteket (már mint a lány) lefele kezd sürűn pislogni de olyankor nem néz a fiúra. Mit jelent ez lányok? A helyesírásért meg a hülye megfogalmazásért bocsi, ígyekeztem hamar kiírni.
A trollkodó és negatív kritikákra nem vagyok kiváncsi, légyszives normális válaszokat, hogy ti miért csináljátok stb.
Én ezt akkor csinálom ha tetszik a fiú.
Tuti tetszel neki:)
Azért néz téged mert tetszel neki. Később pedig azért süti le a tekintetét, mert belelátott az agyadba és megpillantotta a helyesírásod. 😂
Bocsi, de ilyen hibákat még akkor sem lehet könnyen elkövetni, mikor sietsz.😂😂😂 Használd kérlek a helyesírási szótárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!