Miért pisilnek sokáig a lányok? 22f
Figyelt kérdés
5percig pisil mindig a barátnőm vagy több2018. márc. 24. 12:52
1/22 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: olyankor nem pisil a barátnőd.
2/22 anonim válasza:
Egyrészt mert nekik macerásabb, másrészt meg szerintem annyira nem is erőltetik meg magukat, hogy gyorsabban végezzenek. Utána meg jön a kézmosás, tükör, arra is kell egy kis idő minden alkalommal. Szóval szerintem így megy ez :D
3/22 A kérdező kommentje:
Elalvás előtt is kimegy és 5perc mulva jön be ,de mindig.
2018. márc. 24. 12:59
4/22 A kérdező kommentje:
1# Akkor mit csinál?
2018. márc. 24. 13:00
6/22 anonim válasza:
Szépítkezik is, kézmosás után bekeni a kezét kézkrémmel, stb., használd a fantáziádat.
Ha még ennyit sem mersz megkérdezni tőle, miért nevezed a barátnődnek?
7/22 anonim válasza:
Nem pisil sokáig. Kézmosással együtt, és míg visszaér a szobába, egyáltalán nem sok idő.
Láttam én már piás embert utcán, aki kb. tényleg ennyi ideig csak folyatta. :) Ahhoz mit szólsz?
8/22 anonim válasza:
.....használ vécépapírt (többször is). Nem úgy mint a fiúk.
9/22 anonim válasza:
Bizonyára nem 5 percig pisil, elalvás gondolom másokat is csinál, pl kézmosás, fogmosás, arctisztítás, krémezés, vízivás, stb.
10/22 A kérdező kommentje:
De külön van a wc és a fürdőszoba. Ő a wc-ben van 5percig utána megy kezet mosni.
2018. márc. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!