Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilnek sokáig a...

Miért pisilnek sokáig a lányok? 22f

Figyelt kérdés
5percig pisil mindig a barátnőm vagy több
2018. márc. 24. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, de ha a vécécsésze és a szobátok között útba esik egy tükör, akkor egy nő talál magának igazítani valót, nem úgy mint a férfiak, akik a fene nagy önfeledt lazaságukban azt is három hónap csúszással vennék észre, ha tehénszaros hátul a fél kabátjuk, nadrágjuk. Egy nőnek sajnos nem ilyen egyszeregy könnyedség az élet, percenként ellenőrizgetni kell, félre csúszott-e a frizura, smink, és a többi. Sokszor a "pisilés" csak egy ürügy, lehet hogy tampondolog van, elmozdult a póthaj, vagy le kell fedőfestékkel kenni egy pattanást, hogy ne tudjál róla... Nyilván ilyeneket nem fog az orrodra kötni, bármekkora is a szerelem.
2018. márc. 24. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:

"Elalvás előtt is kimegy és 5perc mulva jön be ,de mindig.

...

De külön van a wc és a fürdőszoba. Ő a wc-ben van 5percig utána megy kezet mosni."

Akkor most mi van? 5 perc vécé, aztán még fürdő? Akkor már nem igaz, hogy lefekvés előtt 5 perc múlva már vissza is megy a szobába. Most már te is legalább olyan gyanús vagy nekem, mint ő neked. :D

5 perc vécé, plusz hány perc fürdőszoba? És mennyi az út a hálóból oda meg vissza?

Mitől félsz? Hogy szakítani fog veled, ha megkérdezed? Ha csak ennyire stabil a kapcsolat, akkor szerintem kérdezz rá és essetek túl rajta.

2018. márc. 24. 13:46
 13/22 A kérdező kommentje:
A kézmosás csak pár mp
2018. márc. 24. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyébként miért olyan érdekes ez? Nem bírsz ki öt percet egyedül? Vagy gondolod, hogy lövi magát? Vagy miért?
2018. márc. 24. 13:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok rá
2018. márc. 24. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor lehet nem pisi az, hanem kaki. :-))
2018. márc. 24. 14:00
 17/22 A kérdező kommentje:
De mindig???
2018. márc. 24. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy némi takarítással is mindig összeköti.
2018. márc. 24. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Maga a pisilés a fiúknál tart tovább, én eddig tökre úgy vettem észre... De a többi dologgal együtt a lányok vannak bent tovább a mosdóban, mert ők nézegetik magukat a tükörben, igazgatják a hajukat (van, aki a sminkjét is), stb., stb.
2018. márc. 24. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátnőd, azt senki sem fogja tudni megmondani, hogy ő mit csinál.
2018. márc. 24. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!