Barátomnál vagyok és már nagyon kell kakilnom érzem hogy nem fogom sokáig kibirni de nem merek elmenni náluk mit csináljak?
Ne tartogasd. Jesszus ne legyél már ennyire buta. :D
Mondd meg barátodnak hogy elmész mosdóba. Gyorsan végzel, aztán legfeljebb ha menne ő is utánad, megmondod hogy még ne menj kicsit. :D Úgyis levágja mi a helyzet.
És amúgy igen, ne legyen barátod, ha még vécézni sem mersz emiatt. Ne legyél gyerekes. Sőt, lehet még van benn illatosító is a wc-ben.
Nem kell ennyire parázni. Jobb lesz ha bélcsavarodást kapsz? Vagy minimum esetben is elkezdel fingadozni mellette meg felpuffadsz mert nem mersz elmenni? Jesszus. :D
Hátha valami képzeletbeli szörny a WC-ben megtámad?
Vagy ez ilyen egybe WC-fürdőszoba óriási káddal, amiben piranjákat, minicápákat, meg hasonlóakat tart?
Én is mindig bejelentem. :D Azonban ez csak megszokás.
Anno amikor gyerek voltam, egyszer elmentem a wc-re, és anya elkezdett keresni. Én meg valamiért viccesnek találtam a helyzetet, és hiába ordibált, kutatott át mindent, úgy kuksoltam a wc-ben, mint egy hulla. :D
Azután az utcára is kiment, de sehol senki.
Már nagyon ordibált, és akkor jöttem elő a wc-ből. Egyedül a wc-be nem keresett.
Akkor a lelkemre kötötte, hogy mostantól bárhova megyek, előtte szóljak neki.
Így maradt meg az is, hogy most 22 évesen is reflexből közlöm ha ott van az édesanyám, hogy "Anya, megyek wc-re" :D
Sőt még az egyetemen is simán bevállalom, hogy "Megyek dobok egy sárgát" "Elmentem a wc-re", stb. :D Az elején volt, aki nézett, de másoknak meg teljesen hétköznapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!