Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti mivel borotváljátok...

Lányok! Ti mivel borotváljátok a hónotokat, hogy sokáig csupasz marad?

Figyelt kérdés

Múltkor megborotváltam, és hiába használtam megfelelő gélszerűséget hozzá, meg hiába mostam jól meg utána, a hónom akkor is tiszta pattanásos lett nem tudom miért, egyszerűen az én hónomon a bőr nem bírja a borotválkozást. Kipattogzik, meg vagy úgy egy hétig minden baja lesz. Akármivel próbálkozom, akkor is ilyen marad.

A másik meg hogy egyszerűen LEHETETLEN úgy megborotválni, hogy ne maradjanak pici bökő szőrök. Egyszerűen nem tudom "nullára" leborotválni! Lányok, ti hogyan csináljátok, hogy ennyire leborotváljátok?Hogy 1-2 milliméteres szőrök se maradjanak?

Illetve a mi még fontos! nekem nagyon gyorsan nő a szőröm a hónomon. 3 napja borotváltam meg, kb. 1-2 milliméteresre. Most már 3-4 milliméteres! tehát kb. naponta nő egy millit! Így elég hamar meg fog nőni.

Lányok! ti hogy csináljátok, hogy mindig csupasz a hónotok? Folyton borotváljátok, kétnaponként? Vagy használtok valamit, ami akár több hétre is lecsupaszítja, "lenullázza" a hónaljszőrötöket? Ha igen, mi az? Úgy érzem kénytelen leszek úgy leélni az életem, hogy nagy szőrök vannak a hónomon! Egyszerűen nem tudom elviselni, hogyha ilyen pocsék érzés marad a szőr levágása után!

22/F

2016. szept. 17. 14:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
Biztos érzékenyebb a bőröd az átlagnál! Milyen borotvát használsz? Mert az nagyon sokat számít! A férfiborotvatol én is kipattogok de a nőitől nem! Ha azt akarod h tök sima legyen több irányból is borotváld!
2016. szept. 17. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Sokan gyantázzák, köztük én is.
2016. szept. 17. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Én epilálom, mert a borotvát nem bírja a bőröm valamiért, ezenkívül lassabban is nő vissza sokkal (hetente 1x kell leszednem), és 100%ig sima marad.
2016. szept. 17. 15:28
 4/14 BulmaSwan ***** válasza:
Gyantával marad elvileg több ideig csupasz a hónalj(bár én még sose próbáltam). Én is epilálom, de 3-4 nap múlva kibújik azért már jó pár szál, nálam legalábbis. De azért nem olyan szinten, hogy bárki más látná akkor ha pl. buszon kapaszkodok ujjatlan pólóba. De azért ha tehetem és van kedvem akkor 3-4 naponta leszedem, ha lusta vagyok akkor csak hetente. 19/L
2016. szept. 17. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Én epilálom.
2016. szept. 17. 16:02
 6/14 A kérdező kommentje:

És mivel epiláljátok? Valószínű ugyan azt kell válasszam, amit ti, mert valóban érzékenyebb lehet a bőröm az átlagosnál.

A borotvapengém neve: Protector 3

Ilyen:

[link]

2016. szept. 17. 16:47
 7/14 anonim ***** válasza:
én is epilálom
2016. szept. 17. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Én borotválom, nyáron minden nap (ez kevesebb mint egy perces művelet, szóval nem egy nagy szám), szerencsére nekem nem érzékeny egyáltalán, le tudom vágni teljesen simára.
2016. szept. 17. 20:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Epilálni epilátorral kell.
2016. szept. 17. 20:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Néztem róla képeket, de fogalmam sincs, melyiket lenne érdemes megvennem hónalj borotválására. Ti melyiket ajánlanátok?
2016. szept. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!