Lányok, ti a combotokat is borotváljátok, vagy csak a lábszáratokat?
Figyelt kérdés
Én egyszer leborotváltam a combom, piros kis pöttyök jelentek meg rajta(a lábszáramon soha), és szúrt, stb. Azóta nem borotvàlom a combom. Mit gondoltok erről? Ti borotváljátok? :)
15/L
2016. ápr. 5. 19:54
1/13 anonim válasza:
Én epilálni szoktam térd alatt, a combomat max akkor, ha rövidnadrágot/szoknyát tervezek felvenni. Nem szokott sem pöttyös lenni, sem szúrni.
19/L
2/13 anonim válasza:
Én gyantázni szoktam, a combomat csak nyáron.
3/13 anonim válasza:
térd alatt borotva, nyáron a combomat gyantáztatom
4/13 anonim válasza:
Térd alatt epilálom, a combomat gyantáztatom (csak nyáron). Szerintem ne borotváld a combodat.
5/13 gnoomage válasza:
Srác vagyok, és ajánlom h valahogy szedd le a szőrt a combodról is;)
Az meg hogy piros lett általános borotválkozásnál, főleg ha először :D
6/13 anonim válasza:
Làbszàrt csak. Combomon nem làtszik annyira.. Most télen nem csináltam vele semmit de màr kellesz😊
7/13 anonim válasza:
Epilálom az egészet. Lassabban és gyengébben is nő vissza.
8/13 ~OnLány~ válasza:
Én az egész lábamon szőrtelenítek,mindig. :)
9/13 anonim válasza:
Mivel fekete és erős a szőröm így muszáj, pöttyök ellen meg fertőtleníteni kell a bőrt és hidratálni is. Ha szőke kis pihés szőröm lenne nem érdekelne, nekem az még tetszik is.
10/13 anonim válasza:
Persze az egész lábam, a hónaljam és a puVncimat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!