Ti hogyan borotváljátok a zacsit, nem merek nekimenni borotvával, mert ugye vékonyabb a bőr, nem akarok belevágni (15/F)?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 22:35
1/5 anonim válasza:
De menjél neki, izé feszítsd ki vágod húzd felfele a hasad felé, na szóval feszítsd ki mintha egy denevér lenne :DDDD Nem fogod magad megvágni csak ne 3 hónapos rozsdás borotvát használj. Még hab se kell ha tökös vagy
3/5 anonim válasza:
Hajnyíró nullás állásával vágd le , itt megállhatsz és a folytatás a borotva habbal .
4/5 anonim válasza:
Csak tudnám mi a frászé borotválja egy fiú... mert rajtad kívül úgysem látja senki. Na meg egy igazi pasi ott szőrös, nem szőrtelen mint valami csecsemő. Ilyen pasival össze sem jönnék.
5/5 anonim válasza:
Én leszoktam. Nem érdekel, hogy férfias-e vagy sem, nem szeretem. Ha túl nagy egyszerűen irritál... Illetve annyira higiénikusnak sem találom, főleg ilyenkor nyáron.(eleinte kicsit irritált, amikor nőtt kifele a szőr, de csak az első alkalmakkor :) )
Egyébként nem kell félni, nem fog elvágni. De azért csak óvatosan, és ahogy előttem is írták: feszítsd ki a bőrt és valamit használj, hogy csússzon a borotva! Tusfürdőtől kezdve lényegében bármi jó, legjobb a borotvahab. (és egy normális borotvával, nem egy noname szarral)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!