Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti mivel borotváljátok...

Lányok! Ti mivel borotváljátok a hónotokat, hogy sokáig csupasz marad?

Figyelt kérdés

Múltkor megborotváltam, és hiába használtam megfelelő gélszerűséget hozzá, meg hiába mostam jól meg utána, a hónom akkor is tiszta pattanásos lett nem tudom miért, egyszerűen az én hónomon a bőr nem bírja a borotválkozást. Kipattogzik, meg vagy úgy egy hétig minden baja lesz. Akármivel próbálkozom, akkor is ilyen marad.

A másik meg hogy egyszerűen LEHETETLEN úgy megborotválni, hogy ne maradjanak pici bökő szőrök. Egyszerűen nem tudom "nullára" leborotválni! Lányok, ti hogyan csináljátok, hogy ennyire leborotváljátok?Hogy 1-2 milliméteres szőrök se maradjanak?

Illetve a mi még fontos! nekem nagyon gyorsan nő a szőröm a hónomon. 3 napja borotváltam meg, kb. 1-2 milliméteresre. Most már 3-4 milliméteres! tehát kb. naponta nő egy millit! Így elég hamar meg fog nőni.

Lányok! ti hogy csináljátok, hogy mindig csupasz a hónotok? Folyton borotváljátok, kétnaponként? Vagy használtok valamit, ami akár több hétre is lecsupaszítja, "lenullázza" a hónaljszőrötöket? Ha igen, mi az? Úgy érzem kénytelen leszek úgy leélni az életem, hogy nagy szőrök vannak a hónomon! Egyszerűen nem tudom elviselni, hogyha ilyen pocsék érzés marad a szőr levágása után!

22/F

2016. szept. 17. 14:26
1 2
 11/14 BulmaSwan ***** válasza:
Nekem a legegyszerűbb phillips van. Viszont fájni fog az epilálás. Először lehet picit vérezni fog pár szőrtüsződ, és bepirosodik a hónaljad, vagy kicsit felsérted ott a bőrt, de ez normális. Első két három alkalommal nekem is ez volt. Egy idő után viszont megszokod a fájdalmat, meg a bőröd is hozzászokik. Hosszúra nem ajánlatos megnöveszteni a szőrt, mert akkor nem kicsit lesz kellemetlen érzés.
2016. szept. 18. 00:19
 12/14 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem tudom "nullára" leborotválni! Lányok, ti hogyan csináljátok, hogy ennyire leborotváljátok?Hogy 1-2 milliméteres szőrök se maradjanak?"

Sehogy! Nekünk szúrós marad, ha borotválunk és nem gyantázunk v. epillálunk!

"Lányok! ti hogy csináljátok, hogy mindig csupasz a hónotok? Folyton borotváljátok, kétnaponként?"

Nem kétnaponként, hanem minden nap! :D Ha reggel leborotválom, akkor nő annyit a nap alatt, hogy estére már eléggé szúr. Ezért minden nap kell borotválni. A napi tusolás része a hónaljborotválás is. :)

"Vagy használtok valamit, ami akár több hétre is lecsupaszítja, "lenullázza" a hónaljszőrötöket? Ha igen, mi az?"

Amint említettem, a gyantázás és epillálás hosszabb ideig tart, mert az nem levágja a bőr feletti részt a szőrszálakból, hanem tövestől kitépi őket. Így amíg visszanő (elvileg 3-4 hét, nekem személy szerint csak 1-2 hét), addig sima marad. Viszont cserébe NAGYON FÁJDALMAS. Nekem például mindig vérzik a hónaljam tőle, úgyhogy nem szoktam folyamatosan élni ezzel a lehetőséggel, csak időnként, amikor tudom előre, hogy olyan helyzetben leszek, hogy hosszabb ideig nem tudok majd borotválkozni.

2016. szept. 18. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én kb. 2 éve használok Rowenta epilátort. Hetente használom, az első néhány alkalom igen fájdalmas, és ha kihagysz 1 hetet akkor a következő epilálás szintén fájdalmas lehet. Én rendszeresen használom és én már semmit sem érzek, ha nem zúgna, akkor nem is tudnám h epilálok (bár az is lehet, h magas a fájdalomküszöböm, mert még az intimgyanta se fáj).
2016. szept. 18. 16:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Átgondoltam, és rájöttem, hogy nekem nem éri meg sem megborotválni, sem kihuzigálni géppel a szőreimet! Nincs barátnőm, és sportoló sem vagyok. Így hát nincs miért ilyen fájdalmak közepette lecsupaszítani, ami alapból szőrös. Nem véletlenül fejlődött ki úgy az ember, hogy szőrös maradt a hónalja.
2016. szept. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!