Lányok! Ti mivel borotváljátok a hónotokat, hogy sokáig csupasz marad?
Múltkor megborotváltam, és hiába használtam megfelelő gélszerűséget hozzá, meg hiába mostam jól meg utána, a hónom akkor is tiszta pattanásos lett nem tudom miért, egyszerűen az én hónomon a bőr nem bírja a borotválkozást. Kipattogzik, meg vagy úgy egy hétig minden baja lesz. Akármivel próbálkozom, akkor is ilyen marad.
A másik meg hogy egyszerűen LEHETETLEN úgy megborotválni, hogy ne maradjanak pici bökő szőrök. Egyszerűen nem tudom "nullára" leborotválni! Lányok, ti hogyan csináljátok, hogy ennyire leborotváljátok?Hogy 1-2 milliméteres szőrök se maradjanak?
Illetve a mi még fontos! nekem nagyon gyorsan nő a szőröm a hónomon. 3 napja borotváltam meg, kb. 1-2 milliméteresre. Most már 3-4 milliméteres! tehát kb. naponta nő egy millit! Így elég hamar meg fog nőni.
Lányok! ti hogy csináljátok, hogy mindig csupasz a hónotok? Folyton borotváljátok, kétnaponként? Vagy használtok valamit, ami akár több hétre is lecsupaszítja, "lenullázza" a hónaljszőrötöket? Ha igen, mi az? Úgy érzem kénytelen leszek úgy leélni az életem, hogy nagy szőrök vannak a hónomon! Egyszerűen nem tudom elviselni, hogyha ilyen pocsék érzés marad a szőr levágása után!
22/F
"Egyszerűen nem tudom "nullára" leborotválni! Lányok, ti hogyan csináljátok, hogy ennyire leborotváljátok?Hogy 1-2 milliméteres szőrök se maradjanak?"
Sehogy! Nekünk szúrós marad, ha borotválunk és nem gyantázunk v. epillálunk!
"Lányok! ti hogy csináljátok, hogy mindig csupasz a hónotok? Folyton borotváljátok, kétnaponként?"
Nem kétnaponként, hanem minden nap! :D Ha reggel leborotválom, akkor nő annyit a nap alatt, hogy estére már eléggé szúr. Ezért minden nap kell borotválni. A napi tusolás része a hónaljborotválás is. :)
"Vagy használtok valamit, ami akár több hétre is lecsupaszítja, "lenullázza" a hónaljszőrötöket? Ha igen, mi az?"
Amint említettem, a gyantázás és epillálás hosszabb ideig tart, mert az nem levágja a bőr feletti részt a szőrszálakból, hanem tövestől kitépi őket. Így amíg visszanő (elvileg 3-4 hét, nekem személy szerint csak 1-2 hét), addig sima marad. Viszont cserébe NAGYON FÁJDALMAS. Nekem például mindig vérzik a hónaljam tőle, úgyhogy nem szoktam folyamatosan élni ezzel a lehetőséggel, csak időnként, amikor tudom előre, hogy olyan helyzetben leszek, hogy hosszabb ideig nem tudok majd borotválkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!