Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Figyelt kérdés
Ronda vagyok és mellé még a szociális képességeim is szörnyűek. Talán az egyetlen pozitív dolog bennem, hogy kicsit okosabb vagyok az átlagos embernél. És ennyi. De ellenben sok olyan ember ismerek (de a gyenge szociális képességeim miatt nem is ismerek sok embert) akik nálam jóval okosabbak, szebbek és még a szociális képességeik is sokkal jobbak. Természetesen gyönyörű barátnőjük is van. Az életük egyszerűen tökéletes. Én meg csak egy szerencsétlen nyomorék vagyok hozzájuk képest.2018. márc. 31. 23:10
11/14 anonim válasza:
Hatos vagyok újra. Épp ez az önbizalom! "Ők jobbak nálam." Egy ilyen hozzáállással nem fogsz tudni változtatni. Olvasd el még egyszer amit írtam és gondolkodj el újra az értelmén És az, hogy nem látszik... Ez látszik a legjobban. A viselkedéseden, a járásodon, a tartásodon, az egész kisugárzásodon látszik és érződik, csak te nem látod. Más azonnal megérzi, elhiheted. És mi az, hogy a párod nem tudna róla? Hát hogyne tudna! Ő tudná a legjobban.
Vedd észre végre, hogy egyedül a hozzáállásod az, amin változtatni kéne. Nehéz beismerni, tudom, de akkor is így van
12/14 A kérdező kommentje:
11.: Az önbizalom nem az, hogy mindenkinél jobbnak hiszem magam, hanem az, hogy tisztában vagyok a képességeimmel. Tisztában vagyok a tulajdonságaimmal és őket is ismerem eléggé. Ez alapján meg tudom egyszerűen állapítani, hogy jobbak nálam mindenben. És igen, nem tudna róla. Nem látszik rajtam és nyilván ilyenekről nem fogok beszélni vele.
2018. ápr. 7. 15:31
13/14 anonim válasza:
Látom tényleg nem érted. Kiírsz ide egy kérdést, mindenki leírja, hogy szerinte mit kéne tenned, de ahelyett hogy megfontolnád, csak belekötsz, hogy úgysincs igazunk. Mintha nem is akarnál változtatni. Mégis mit vársz, mit írjunk? Így nem tudunk segíteni.
14/14 A kérdező kommentje:
13.: Mert azoknak a nagy részét már korábban megtettem. Például több, mimt egy éve sokkal jobban öltözködöm. Már jó pár éve rendszeresen járok fodrászhoz is. Tehátna kinézetemen nagyjából annyira javítottam már, amennyire lehet. De egyszerűen a többi dolgot, ami miatt ronda vagyok, nem tudom megváltoztatni. Az meg, hogy szeressem magam, a másik hülyeség. Nincs semmi ok, amiért szerethetném magam. És ha szeretném magam, akkor sem néznék ki máshogy. És nem, nem látják rajtam az emberek, hogy mit érzek, gondolok.
2018. ápr. 7. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!