Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire befolyásolna?
Ha nem teljesen lengyel akkor nem. :D
Persze ha ezt a jelenlétemben csinálja ahelyett, hogy velem foglalkozna akkor annak hát "nem nagyon örülnék".
14L
3.: Ez hülyeség. :D Az, hogy te nem tudod milyen haszna lehet az más kérdés.
Példának okáért egyetemen épp van egy előadásuk a szórakoztató média felhasználhatósága a történelemoktatásban címmel. :) Van egy rahedli módszer ami mentén egy tanár feltudja használni a megfelelő játékokat.
De ott a nyelvtanulás, reakció idő javulása, logikai készségek, memória, kooperációs készség stb stb.
Igazából nekem eddig több hasznot hozott a game-elés mint pl a zongora. :D
26F
Huh, engem valamiért mindig a gamer srácok találnak meg, szóval volt már gamer barátom, na jó, csak olyan volt :D A második totál játékfüggő volt, gyakran olvashattam tőle az "ezt még lejátszom, aztán írok" mondatot, de konkrétan napi többször, sőt, válaszra sem igazán méltatott, szó nélkül eltűnt, amikor pld. a haverjaival játszott... és ez egész nap... az egyetlen pozitívum, hogy amikor nála voltam, akkor kibírta (kb. 6 órán keresztül, büszke is voltam rá :'D), hogy ne gépezzen.
A kapcsolatunkat ez az egész eléggé keresztbehúzta, szóval olyannal nem szeretnék többé összejönni, aki elhanyagol engem a játék miatt. Megértem, ha szüksége van szabadidőre, sőt, időnként én is elvonulok sorozatot/animét nézni vagy ilyesmi, de ha érzem, hogy a játék fontosabb számára, mint én, akkor köszi nem.:D
Nekem gamer barátom van, de én nem vagyok az:) Engem egyáltalán nem zavar, azt csinál a szabadidejében, amit csak akar, ez a hobbija, nyilván tiszteletben tartom.:)
De ha vele vagyok, akkor nem kockul, hanem velem foglalkozik:) Szerintem ez így van rendjén:)
Ha tegyük fel együtt laknánk, és délután kockulna egy-két órát a barátaival, az sem zavarna, mert amúgy a nap többi részében foglalkozik velem. De ha pl heti egyszer találkozunk, és akkor nem figyelne rám, na az már zavarna.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!