Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mennyire befolyásolna titeket?
Figyelt kérdés
Az mennyire befolyásolna titeket, hogy ha kiderülne a szerelmetekről, hogy természetes úton nem lehet gyereke??
A válaszokat lehetőleg korral kérném.
18/F
2016. máj. 19. 21:42
1/7 anonim válasza:
Az igaz szerelem mindent legyoz :)
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem a korodbeli lányokat annyira nem befolyásolná.. és talán később sem ha megtalálod azt a párt aki minden hibáddal együtt tiszta szívből szeret.
3/7 anonim válasza:
Ez a te döntésed senki másé úgy gondolom.Csak te tudod azt hogy téged zavar-e vagy sem,gondolom azóta már rájöhettél.
Persze a legjobb a saját gyerek a későbbiekben,de én mióta az eszemet tudom az örökbefogadás mellett érvelek.Aztán ott a mesterséges meg minden nem megyek bele gondolom tudod...
Mellesleg szerintem a barátnődnek ha van esze,akkor nem híreszteli,meg nincs is a homlokára írva.Amúgy se lenne ez senki más dolga csakis a tietek már írtam.Persze,ez egy nagy trauma,én annyira nem látom át a dolgokat mert még "kicsi" vagyok.:)
13/L
4/7 anonim válasza:
18 évesen remélhetőleg senkit nem zavarna. Később meg majd elfogad így a párod.
5/7 anonim válasza:
Eleinte nehéz ez a dolog, érettnek tűnsz már ennyi idősen, eleinte nehéz de legyetek egymás támaszai ez nagyon fontos. Ez a lánynak nagyon nem lehet könnyű. De az igaz szerelem mindent legyőz, nincs lehetetlen.
6/7 anonim válasza:
Igy 16 eves fejjel konkretan semennyire. Szerintem kesobb sem igazan,hiszen a mai vilagban ez mar egy megoldhato problema. Ha tenyleg szeretnem az illetot,eszem agaban sem lenne ezert szakitani,vagy nem osszejonni vele.
7/7 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem akarok gyereket (ez még lehet fog változni) egyáltalán és most lennék abban a helyzetben, hgy te lennél a párom semennyire. Sőt nyugodtabb lennék, hogy nem kell attól félnem, hogy esetleg terhes leszek. Amúgy ahogy előttem írták, ha igazán szeret akkor elfogad így és a mai világban akármi megoldható. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!