Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek a buszban?
Figyelt kérdés
18/F vagyok. Buszon szokott lenni egy lány, aki mindig mellém ül, nem azért, mert nincs màshol hely.
2 évvel fiatalabb, és 4-5 állomással később száll fel, mikor màr jól megtelt a busz.
Van amikor tele a busz, akkor oda áll, ahol én ülök.
Hogyan kezdeményezhetek?
2018. márc. 30. 01:36
2/10 anonim válasza:
Mikor odaáll melléd akkor add át a helyed,és kezdeményezz beszélgetést :)
3/10 anonim válasza:
Szia,ne haragudj..te is ezen a buszon utazol?
4/10 anonim válasza:
#3as ez nagyon gáz lenne xd
Kérdező, a 2es válasza bejöhet talán. Hajrá!
6/10 anonim válasza:
Utolsó:
"na gyere... felállok meghalsz... gyere ki te vén f-sz"
:D
9/10 A kérdező kommentje:
És abban az esetben, ha épp van hely, és mellém ül?
Akkor mit mondjak neki?
Amikor nincs hely, akkor én is úgy gondoltam, hogy átadom a helyem.
2018. márc. 30. 13:52
10/10 anonim válasza:
Ha nincs hely az tenyleg jo ha atadod a helyed neki, ha meg leul melled akkor “szia, melyik suliba mesz/melyik sulibol jossz?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!