Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A szakitás elött...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A szakitás elött is vágta magát de azota nagyon vágja magát.

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel együtt voltam 6 hónapon keresztűl mindig is magába fordulos fiu volt és vágdosta magát de mindig visza ráncigáltam az életbe de mióta szakítotunk (dobtam) azota egyre joban vágja magát és már nagyon nem játék amit csinál!!nagyon nagy bűntudatom van!!de még szoba se ál velem hogy meg beszélhetnénk most elküldték pszihologushoz de félek hogy nagyob kárt tesz magában. 15/L a fiú 16

#Szakítás vágdosás #Segítség tinédzser
2018. márc. 30. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd a srác szüleinek szerintem, hátha ők tudnak segiteni rajta. Beszélj velük erről hogy már nagyon túlzásba viszi a dolgot a gyermekük.

17/L

2018. márc. 30. 01:22
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
szakítsd meg vele a kapcsolatot, ugyanúgy kárt fog tenni magában, de legalább benned ne tegyen ezzel a lelki terrorral
2018. márc. 30. 01:22
 3/4 I noor Y ***** válasza:
48%

Add neki oda a kotelet

Az ilyenek altalaban nem kepesek ongyilkossagra, csak azok akik titokban tartjak a szandekukat

Vagy mondd meg neki h ne keresztbe vagja magat hanem hosszaba

Ugy nem kell allandoan vagdosni megsporol egy csomot

Eleg csak egyszer

2018. márc. 30. 10:56
 4/4 anonim válasza:
Szüleivel beszélj mindenképp.
2018. ápr. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!