Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kérdése:
Mégis miért és hogy is van ez? (leírás)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szakítottam mert olyan dolgot csinált amit nem tűrök (nem megcsalt) és engem hibáztat, holott ő volt a hibás. Ezt nem értem, hogy miért próbálkozik hiszen bocsánatot nyilván nem kérek tőle és azt akarja hogy bűntudatom legyen csak nem jön neki össze soha😂😂2018. márc. 20. 13:17
2/5 anonim válasza:
Nyílván ö nem tartja annyira nagy dolognak, amit te "nem türsz el".
De azért kiváncsi lennék, mi az, ami miatt képes voltál szakítani vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért mert konkrétan másba szerettem bele. Teljesen másnak adta ki magát mint amilyen valójában és így már nem találtam rá okot hogy együtt legyünk.
2018. márc. 20. 16:12
4/5 anonim válasza:
Ez az ejjel nappal budapestben volt vagy a monika showban???most nen azert de ki a faxomat erdekel hogy most mit csinalj! "Amit nem tűrök" Mit nem tursz el?Omg gondolom sík hulye vagy igazabol!
5/5 anonim válasza:
Tudod a legtöbb ember (leginkább az introvertáltak) eléggé másképp viselkednek a felszínes kapcsolatokban (haveri, osztálytársi stb.), és másképp a bensőségesebbekben. Te azt hitted hogy úgyis szeretni fogod, ha az igazi "énjét" mutatja meg neked, ahogyan ő is ezt hitte. Hát... végül nem. Szerintem egyikőtök hibája se. Egyszerűen nem illetek egymáshoz, ennyi.
Egyébként meg jól tetted hogy szakítottál vele. Inkább szakíts, minthogy várj arra hogy megváltozik vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!