Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismeri valaki innen azt a fiút akit sokszor láttam? (leirás lentebb)
Figyelt kérdés
Budapesten a Puskás Ferenc Stadionnál láttam felszállni Veresegyházi buszra. Kb 170 cm 16-17 éves. Majdnem fekete haja van, full feketében volt. Mindkét fülében fültágítója van, meg van egy orr piercingje is. Többet sajnos nem tudok róla.
A miért nem mentél oda megkérdezni a nevét válaszokkal hagyjatok mert szállt fel a buszra.
2017. okt. 25. 17:34
1/9 anonim válasza:
Miert nem mentél oda megkérdezni a nevet?
2/9 anonim válasza:
Miért nem mentél oda megkérdezni a nevét?
3/9 anonim válasza:
Miért nem mentél oda megkérdezni a nevét?
6/9 anonim válasza:
Nem lehez hogy szürke sapi volt rajta és egy dzseki + vans táska volt rajta meg egy supra cipő?
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó:Pontosan,csak a cipőt sajnos nem néztem
2017. okt. 25. 20:44
9/9 A kérdező kommentje:
Írj
2017. okt. 25. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!