Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nemtek tetszik egy lányon a mellig érő haj? Vagy ha nem akkor meddig érjen?
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 08:02
11/14 anonim válasza:
Minden fiúnak más tetszik. Ez a lány arcformájától is függ, mert nyilválvalóan egy ducibb kerekfejű lánynak a vállig érő haj egyátalán nem áll jól, míg egy vékonyabb keskenyarcúnak igen is előnyös.
12/14 anonim 

válasza:

"hosszú hajú fiúként nem tudok érvényesülni a csajok körében"
Az, hogy nem a haj a lényeg, nem csak a kérdezőre nézve igaz.
13/14 anonim 

válasza:

utsó, én vagyok a érvényesülésképtelen (van ilyen szó? :0)
Csak annyit szólnék hozzá, hogy sajnos ez ma nem így van, mint amit te írsz. Igenis vannak olyan emberek (azaz nem csak lányok), akik egyszerűen a hajam miatt utálnak/nem beszélnek velem/ha beszélnek, mindig azt mondják, vágassam le. A mai világban kb csak az fiú, akinek rövid a haja, vagy vállig érő (ami már sztem b*zis). Nincs létjogosultságunk:D
14/14 anonim 

válasza:

Te a hajadra fogod. De nézd meg a rövid hajú fiúk között milyen sok érvényesülni képtelen van. Ők meg másra fogják.
Ha tiszta, ápolt a hajad, akkor nem az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!