Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves fiúk! Nektek tetszik ha egy lányon rúzs van?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik szin?2017. jan. 2. 20:38
1/12 anonim válasza:
nem határozottan nem tetszik 17/F
2/12 anonim válasza:
Egy vadító vörös. *-*
Mondjuk olyan árnyalat mind ezen a gyönyörűségen. :O *-*
19/F
4/12 anonim válasza:
Ez nagyon emberfüggő...
De nekem tetszik főleg ha világosabb a bőre és valami nagyon erős rúzst használ, pl.: vörös vagy lila.
5/12 anonim válasza:
Imádom amikor a barátnőmön vörös rúzs van.
6/12 anonim válasza:
Soha, semmilyen lányon nem tetszett. 20/F
8/12 anonim válasza:
Nekem a természetes szépség 1000x jobban bejön.
9/12 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akinek nem...az meg hogy milyen színű az a bőrszínétől szemszínétől, hajszínétől, öltözködésétől stb függ, mindenkinek más áll jól, az a lényeg hogy az összkép jó legyen. bocs 22 vagyok, kicsit túlkoros vagyok de azért válaszoltam hátha ez is érdekel :)
10/12 anonim válasza:
Előttem már leírtál. Attól függ, hogy jól áll-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!