Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik, ha egy lány használ rúzst vagy szájfényt? Lányok, nem szokta zavarni a barátotokat, ha rúzsos/szájfényes szájjal adtok puszit?
Fiúk! Ha tetszik akkor milyen színárnyalatok tetszenek?(piros, rózsaszín, barack)..stb.
Vagy milyen alkalomra tegyen egy lány szerintetek? Akár lehet mindennap? Suliba is?
Nem zavar titeket, ha a lány megpuszil ès ragad tőle a szátok? :)
18/L
Nem szeretem a rúzst de a piros a legcsabitobb 😊az a nagyon mély voros...
Es nem nem zavar ha ugy adnak puszit.
Nem hinnem hogy mindennap kéne.
16F
Szia:)
Fiú szemszögből írok:)
Engem nem zavar, bár szerintem, nem kell mindig:) felesleges, ti lányok szépek vagytok anélkül is:)
Az árnyalat függ a bőr árnyalatától, de semmi kép nem túl erős, elütő:) Valami szolid, ha minden áron akarsz lehet minden nap, de jól nézel ki biztosan nélküle is:)
És ha a lány megpuszil, ez érdekel a legkevésbé:D
Remélem, kielégítő volt:)
Nekem se a rúzs, se a smink, se a körömlakk, se a hajfestés, se a tetoválás nem tetszik.
De ez csak az én véleményem, biztos van akinek tetszik.
17/F
Hát ti nagyon cukik vagytok :D :)
Örülök, hogy így gondoljátok. :) Bár mindegyik válasz különbözött. :)
Èn szeretem a pirost, de nem rúzsban, hanem lobellóban. Tűz pirost nem mernèk vállalni.
Tetoválásom, pc-m nincs. Sminkelni meg ritkán szoktam..tehát amikor èppen van időm ès akkor is az iskolában korareggel :D Mert sajnos vidèki vagyok ès korán kelek. :) Akkor is csak szempillaspirál ès szemceruza. Alapozozni sem szoktam.
2. vagyok:)
szerintem ez így totál rendben van:)
Barátom már azt sem szereti ha vékonyan kihúzom a szemem, mert szerinte nélküle szebb vagyok xd. Szóval sztem a rúzs abszolút nem tetszene neki, max a szájfényt még elviselné, viszont szájra meg én nem bírok elviselni semmit, mert folyton lenyalom véletlenül xdd. Szóval legtöbbször inkább nem sminkelek, mert barátom jobban szereti a természetességet:). Mondjuk amúgy is csak a szememet húznám ki azt sem vastagon, csak a felső szemhéjamat:).
16/L
Szép meg aranyos a beszínezett száj, semmi gáz nincs benne! Piros és bordó az isteni szokott lenni!
És szerintem egy szájrapuszitól még nem megy át a másikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!