Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejön, ha egy lánynak színesre van festve a haja vége? 14/L
Figyelt kérdés
Tetszik nektek, taszít, vagy esetleg semleges számotokra?
(Ilyesmire gondolok:
[link] )
Válaszokat köszi! 14/l ;)
2016. márc. 3. 15:21
2/20 anonim válasza:
Van akinek jól ál van akinek nem, tetcik is meg nem is
4/20 anonim válasza:
Ilyen a hajad, vagy be szeretnéd ilyenre festeni?
5/20 anonim válasza:
Hosszú hajhoz valóban jol all vannak osztálytársaim akiknek ilyen a hajuk es f%szan nez ki de pl a képen amit csatoltal ott rövidebb hajjal sztm nem olyan jo 16F
6/20 anonim válasza:
Most mert baj ha tragar szavakat hasznalok? 10 eves korom ota ugyis ismeres az osszeset
De leirom meg egyszer nem tetszik
7/20 anonim válasza:
Nekem nem.
Engem mindenféle festék (smink, körömlakk, hajfestés) taszít egy lányon.
8/20 anonim válasza:
Szerimtem nagyon cuki. Nagyon bejön az ilyen haj.
9/20 A kérdező kommentje:
Nem, nincs ilyen hajam, csak ilyet szeretnék.
Hátközépig érő barna hajam van, és mondjuk a vállamtól lefelé festeném be
Tehát ebből a szempontból az első képre hasonlít, de nekem inkább az a szín tetszik, ami a másodikon van.
Egyébként nem sminkelem magam, és a körmömet is csak alkalmanként festem ki :)
(Amúgy köszönöm a válszokat, dobtam rájuk zöld pacsit, de jöhetnek még)
2016. márc. 3. 16:05
10/20 anonim válasza:
szerintem ez ebben a színváltozatban szörnyű. De amúgy sem áll jól a legtöbb lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!