Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejön, ha egy lánynak színesre van festve a haja vége? 14/L
Figyelt kérdés
Tetszik nektek, taszít, vagy esetleg semleges számotokra?
(Ilyesmire gondolok:
[link] )
Válaszokat köszi! 14/l ;)
2016. márc. 3. 15:21
11/20 anonim válasza:
Nem jönnek be a műcsajok, csak a farokcsóváló kiskutyáknak.
12/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ez a te döntésed. Őszintén ilyen hajú lánnyal nem kezdenék. Egyrészt mert nagyon ilyen "Fúúú, de lázadó vagyok" kinézete van. Másrészt, szerintem ez nem szép, nem természetes. 17/f
13/20 anonim válasza:
Kifejezetten nem bukok rá, de nem is zavar, ha neki tetszik. Rosszul nem állhat.
14/20 A kérdező kommentje:
#12 Abszolút megértem, ezek teljesen normális érvek, de ha mondjuk lenne egy lány, aki belsőre, arca, testre stb. tetszik, akkor is kizáró ok lenne ez a haj? (Csak kíváncsiság :) )
2016. márc. 3. 17:54
16/20 anonim válasza:
Nekem az ilyen barna, de van benne szőke tincsek. Az nagyon jól néz ki sztem 😀. [link]
18/20 anonim válasza:
tetszik, nem átlagos személyiségre utal :)
19/20 anonim válasza:
Hú, nem semmi lehetsz ilyen hajjal ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!