Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Megszívatnám a bátyám, de azért nem szeretném, ha baja lenne bárkinek is!
Figyelt kérdés
A bátyám nak van barátnője, és van amikor nála,, alszik".Na most az én szobám közvetlenül a bátyámé mellett van, és mindig hallom azokat a tipikus sóhajtozásokat és nyögéseket olyankor😂na és ez már nagyon idegesít, és arra gondoltam, hogy a bátyám óvszereit chiliszószba Márton, és megtanulják, mit milyen hangerővel csináljanak. Csak nem tudom, ez ugye a lányba nem kelthet problémát? Vagy hát ugye ha megmossa magát, utána nem lesz semmiilyen problémája? Válaszokat köszönöm! 🙂2018. márc. 28. 16:16
1/10 anonim válasza:
Ez a legnagyobb hülyeség, inkább beszéld meg vele, ha problémád van. Árthatsz nekik, a nemiszervek érzékenyek, plusz nem tudod amúgysem úgy kibontani és visszacsomagolni az óvszert, hogy az nekik ne tűnjön fel.
2/10 October15 válasza:
Nos te sem láttál még gumit. :D Ezt nem tudod kivitelezni és amúgy is egy baromi nagy hülyeség. XD Ha zavar akkor szólj bátyádnak. Vagy vigyél fel egy pasit és nyögdécselj vissza. XD
26F
4/10 A kérdező kommentje:
Hülyeségnek nem hülyeség,abba az adott pillanatban hirtelen nem azzal fognak foglalkozni, hogy van e egy kis szakadás a zacskón xD
És már mondtam neki, de azóta csak még hangosabban,, csinálják"... #2 én azért nem csinálom azt amit ők, nem 'nyögdécselek'vissza😂
2018. márc. 28. 16:27
5/10 anonim válasza:
Én biztos nem használnám, ha lenne szakadás a zacskón. Első válaszoló vagyok. De ha még sikerülne a terved, akkor is igen, lenne baja nekik. De persze ez az egész csak feltételezés, mivel biztosan nem sikerülne a terved.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, de akkor mit csináljak?: (
2018. márc. 28. 16:35
7/10 anonim válasza:
Semmit, a bosszú gyerekes. Szólj a szüleiteknek.
8/10 anonim válasza:
Ha te csinálnád akkor ugyanez lenne,és ő hallgatná,nálunk is minden ki be hallatszik de még sose szólt senki hogy hallja,de azt se hiszem hogy szüleid se hallottad soha
9/10 anonim válasza:
Én amikor veszek csomagot, mindig megvizsgálom, hogy a doboz sértetlen e. Később használat előtt ellenőrzöm a csomagolását minden egyes akkor használni kívánt guminak... Kiszúrnák, mert kibontáskor észrevennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!