Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha a baràtom néha a fülembe súgja hogy: Nagyon kívànlak"?
Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 15:54
11/24 A kérdező kommentje:
Milyen hívő dumával? Kikérem magamnak hithű keresztény vagyok még azt is betartom hogy nem utálok senkit
2018. márc. 22. 18:09
12/24 anonim válasza:
Bocsi, de nagyon átmoshatták az agyad így 16 évesen :D
De sok sikert a szexmentes élethez :D
13/24 A kérdező kommentje:
Na jó ezt most tisztázzuk szégyeld magad hogy agymosásnak tartod kb 11 éves koromban.kezdtem el ezeket mind betartani nem utáltam senkit többé és nem szexmentes hanem csak hàzasságban lévő szex van.de nem ez a léyeg hanem mostmár keresztény fiúk válaszát várom hogy ez mi
2018. márc. 22. 20:36
14/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Függetlenül attól, hogy hívő vagy nem hívő, ez azt jelenti, hogy testi vágyat érez irántad.
15/24 A kérdező kommentje:
Na végre újra egy normális válasz
2018. márc. 22. 21:40
16/24 Kattoryory válasza:
Ebben mit nem értesz? Azt jelenti hogy szexet akar veled, ha keresztény ember, ha nem, ez ezt jelenti
a keresztény ember ugyanúgy érez szexuális vágyat mint a nem keresztény, ennyi
17/24 tesho válasza:
Hátulról akarja keményen osztani neked az áldást, miközben az ágy szélén pucsítasz.
De most kénytelen magának csinálni és vallás ide vagy oda, már nagyon unja! :-D
18/24 anonim válasza:
Ha házasságig akartok várni a szexszel, akkor talán nem kellene együtt járni senkivel még most. Vagy már tervbe vettétek, hogy mikor házasodtok? A testi vágy csak egyre erősödni fog, minél több időt töltötök együtt, és egyre nehezebb lesz megállni.
19/24 anonim válasza:
Sztem hagyd a csávót kisétálni az életedből, ha csak nem akarod hónapokig megkínozni, és hogy minden este kangörccsel menjen haza tőled, vagy majd elmegy ahol 4000-ért elintézik neki, vagy keres egy olyan lányt, aki hagyja magát. Nézd én elhiszem, hogy hívő vagy, de a 21. században már nagyon nem menő ez a házasság előtt nem szexelünk dolog. 2 út van, vagy felhagysz ezzel, vagy vársz egy olyan töketlen pasira, aki benyeli ezt és évekig udvarol majd neked úgy hogy a sarokban matyizik kínjában.
20/24 anonim válasza:
Elfelejtettem megkérdezni a kérdezőt: Te apácának fogsz tanulni ? vagy netán cölibátus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!