Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy 16 évesen 29 éves barátom van?
Ha már így megkérdezted, akkor elmondom, hogy én nem tartom normálisnak a te korodban az ilyen nagy korkülönbséget, főleg nem a közös életet.
Nekem 15 évesen volt 20 éves barátom, évekig együtt voltunk, és gyakorlatilag elvette a tinédzserkoromat. Nem éltem vele, de olyan volt a kapcsolatunk mint egy házasság, kimaradt a fiatalkoromból minden jó, a barátnőkkel való lógás, a kávézókban való ücsörgés, fiúk kibeszélése, a házibulik, nekem ez így utólag rettentően hiányzik. Aztán 18 évesen szakítottam vele, és megőrültem, mert mindent be akartam pótolni, amit kimaradt a gyerekkoromból, és hoztam egy csomó rossz döntést. Szóval, ha az én gyerekem lennél, megpróbálnálak erről lebeszélni, legalábbis az együttélésről mindenképpen.
A szüleim közt 20 év korkülönbség van az apám javára, de az anyai nagybátyám elmondása szerint apám még 36 évesen is egy gyerek volt. Nálatok is ez lehet a helyzet. Azért ne mondja nekem senki se azt, hogy az a közel 30 éves, aki egy kamaszlánnyal kavar, az olyan hú de nagyon érett lenne.
14/L
Túl nagy ez a korkülönbség ilyen fiatalon!
Lehet hogy a srác hamarosan azt mondja hogy szeretne gyereket... nem hiszem, hogy 20-21 évesen szeretnél szülni (most csak magamból indultam ki)
Az együttélést én biztos nem engedném még meg a szüleid helyében! Még gyerek vagy (akár tetszik, akár nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!